dimarts, 1 de novembre del 2011

DECOBRINT EL KM VERTICAL



El diumenge, vam decidir uns quant del ATE i algun que altre Uequero, anar a fer el km vertical a un ritme de descoberta. Així que Dolors, Verònica, Sílvia, Joan, Kiko, Roger, Paco, Edgar i jo mateix, a les 9 sortim de la Caramella per a fer, i alguns conèixer, aquest recorregut d'ascens, que en 7km arriba fins les antenes amb una mica més de 1300m de desnivell positiu. 
La ruta comença bé, je, jiji, fotos i coses d'estes, però a mesura que anem guanyant altura, ja no es parla tant, i es bufa més. Això sí, de quan en quan alguna parada per tal de reagrupar, mirar una mica el paisatge i comentar la jugada. 

Al final, després de passar per pujades, pujadotes i pujadetes, arribem al coll del vicari, reposem forces amb una aigua que el senyor Joan es treu de la mà (se nota que va estar en la cabra allà a l'Àfrica, és un home de recursos), i fem les últimes rampes fins arribar a Caro amb poc menys de 2h 30'. 

Reposem forces, fem la foto de rigor, que vegin que hem arribat, i cap a baix. Ara fem fotos i vídeos, a veure si algú fa  una patinadeta i així l'enviem al APM!!!!! I poc a poc anem Baixant fins arribar a la Caramella quan ja és hora de dinar. 

Bueno, sobretot felicitat a les 3 dones, que van pujar com unes campiones i baixar també (no Sílvia, bueno, quin remei).

I això és tot amics, ja sabeu, a la pròxima heu de vindre, i sinó mireu el vídeos!!!!











Podeu veure les fotos AQUÍ

2 comentaris:

  1. LLàstima que Carlos portava pressa i no surt a les fotos! Però espero que als vídeos...surti, no? On són els vídeos? Volem veure..Coll herbós! Jejeje!

    ResponElimina
  2. ROGER, ELS VÍDEOS, QUE EL PÚBLIC ELS DEMANA!!!!!

    ResponElimina