dijous, 1 de març del 2012

Cursa de Miravet.

Diumenge passat, amb una temperatura molt agradable, es va disputar la quarta prova del circuit de curses de muntanya de les terres de l'Ebre.

Elena, recuperant sensacions
Molta gent apuntada a una cursa amb poc quilòmetres (19), però amb un desnivell considerable (1200) i amb un recorregut amb molta sendera i amb pujades i baixades constants.
A la Cursa assistien atletes del del grup d'adults de l'ATE Coll de l'Alba (Angel, Ivan, Pascual, Dani, Judit, Pedro, Vero i Kiko), les atletes que entrenem a nivell personal, Mònica Olivan i Elena Ferreres (UEC Tortosa). A més molts altres atletes de la Uec i del ATE Coll de l'Alba, qui s'enporatria el trofeu per equips?
A nivell esportiu la cursa va anar bastant bé. Elena va recuperar les bones sensacions i va aconseguir fer el mateix temps que l'any passat (2h39' i 6a de la general, 1a veterana), tot i que aquest any  ha iniciat els entrenament més tard, ja que sortia de la lesió.
Mònica, entrant amb Ivan i Pacual
Judit, revelació de la temporada
Vero
Per la seva banda, Mònica tenia una cursa de les que li agraden i va fer una bona cursa, arribant la 8a de la general amb un temps de 2h42'. Va acabar contenta  del resultat i de les sensacions. I a poc més de 2' d'ella entrava Judit, 9a classificada tot i patir una caiguda que li va deixar un record al genoll. Continua amb uns resultats espectaculars ja que  no em d'oblidar que a començat a fer curses aquest any!!!
Una mica més endarrerida va arribar Vero, que porta un bon seguit de curses i que ara, després del 10km d'Amposta ja es mereix un descans.

Angel, entrant a meta

Kiko, de roiget!!!!
Dani Itarte
Pel que fa a la Secció masculina, una mica de tot. Angel Accensi va fer una bona cursa, com ja ens te acostumats, i va entrar amb 2h16',  i 6è veterà. Ivan Pastrs i Pascual van custodiar a Mònica i van entrar juntament amb ells, Dani Itarte va arribar uns minuts més tard. Recordar a Kiko, que tot i ser del Grup  d'adults córrer amb la UEC, "els seus colors" diu i que va fer 2h41'.  Finalment un record `per a Pedro, que amb problemes físics fa decidir sortir igualment i va acabar la cursa tot i patir una mica.
Pedro, somrrient tot i els problemes de panxa!!!

Ara, en una setmana l'ultra de Xerta, 120km en tres etapes molt xules. Angel, Pascual, Ivan, Dani Itarte, i Elena el faran tot, esperem que us vagi molt bé. Mònica, Judit, Kiko, Pedro, Domenec, Joan Ventura i jo mateix fem la cursa del diumenge i la secció femenina del grup d'adults (Sonia Ponce, Anna, Catalina, Dolors, Sonia Ventura i Susana) fan la Nocturneta.