dilluns, 6 de maig del 2013

Marxa dels Almogavers i Cursa del Vent.

Aquest cap de setmana alguns membres del grup d'adults d l'ATE (Atletisme Terres de l'Ebre) hem anat de cursa.
El dissabte a les 7 del matí Sílvia I Xavi, i alguns intengrants més de la UEC Tortosa,  sortien des de Prades per fer la marxa del Almogavers, un recorregut de 76km i 6500m de desnivell acomulat. En total van se 17h amb moltes pujades i baixades, alguns moment de dubtes però amb les bones sensacions qu et deixa el fet d'haver acabat una cursa d'aquesta distància. Felicitats a tots!!!!

Diumnge es feia la 4a edició de la cursa del vent, 22km i 1450m de desnivell Positiu. Montse, Paco Joan i jo mateix estavem a la sortida, amb unes 140 persones més, disposades afer una cursa que consta bàsicament de 3 pujades (ganduls, farrubio i Penyaflor) i les seves respectives baixades. La cursa va anar bé per als 4. Moments dolent tots en vam patir, però finalment vam arribar a la línia d'arribada amb la satisfacció d'acabar una cursa dura , amb pujades de pendent molt forta. Montse Va arribar amb 4h15', completant una altra cursa de les dures. Joan i Paco, van arribar a meta junts després de trobar-se al farrubio i continuar junts fins al final amb 3h54' i jo, doncs vaig passar alguns moments de crisi, sobretot a Penyaflor, on va tocar parar més d'una vegada a agafar aire, però finalment vam acabar la cursa amb 3h26'.
Pel que fa a la cursa, en categoria Masculina va guanyar el corredor de la UEc Housain amb un temps de 2h12, molt bona cursa d'un sub 23 que cada dia estar més i més fort. I en categoria femenina la victoria se la emportar Ragna, amb un temps de 2h37'.

Finalment felicitar a l'organització de la cursa del vent, per que van estar a l'altura, amb un tracte molt agradable i amb una organització molt bona en tots els aspectes.