dimarts, 19 d’abril del 2011

DIUMENGE DE RAMS PLE D’ACTIVITATS ESPORTIVES!!!!

- La marató de la Fageda.


- Marxa pujada als Pallerols.

- El triatló de Tortosa.



El passat diumenge dia 17 d’abril l’activitat ha estat increïble, ja que s’han disputat tres proves esportives a les Terres de l’Ebre, tot i ser dia assenyalat; diumenge de Rams!


A les 8h es donava el tret de sortida al I triatló de les Terres de l’Ebre. Es tracta d’un triatló de categoria doble olímpica, és a dir, 3000m de natació + 80km en la bicicleta de carretera + 20km de cursa a peu.
L’inici de la natació va ser des d’una de les platges de la Ràpita, el recorregut de la bicicleta va ser des de San Carlos de la Ràpita fins a Amposta, després Sta. Bàrbara, la Sènia, el Mas de Barberans i finalment Tortosa i finalment, el córrer a peu va ser un circuit tancat de 5km per la EMD de Jesús, on va finalitzar.

El primer en acabar la prova va ser el Campió de Catalunya de triatló Olímpic, que la va disputar amb un temps molt bo de 4h16’. Entre els participants es trobava el nostre amic Marc Treso, que el va finalitzar en una 34ª posició, amb un temps d’una mica menys de 5h i aconseguint la segona posició de la categoria sub23.


A la mateixa hora, les 8h del matí, es donava la sortida a la Marató de la Fageda, 42,5 km de muntanya, sortida des de la Sènia.

En aquesta prova van participar tres fèmines molt pròximes a nosaltres. La fèmina que va aconseguir la victòria, Elena Ferreres, amb un temps de 4h55’ i amb molt bones sensacions, arribant juntament amb la segona fèmina, a qui va avançar als darreres metres. També van disputar i estrenar-se en la seva primera marató Rosa Fabregat i Lupe Gas.
Moltes felicitats a totes tres, aquest repte no era fàcil!!!


Finalment, a les 9h del matí es va donar la sortida a la Marxa, que era d’un recorregut de 17km amb 650metres de desnivell positiu.
Un dels participants a la marxa va ser Xavi Pinent, un corredor que ha estat lesionat i que en breu tornarà a disputar les curses llargues. Cal dir que està molt satisfet amb les seves sensacions.
Els participants del grup de l’ATE van ser molt nombrosos i, per ser més exactes, totes eren fèmines i llevat de dues les altres 5 s’estrenaven en el mundillo de la competició d muntanya. Elles van ser: Dolors, Maite, Susana, Sónia P., Sónia B., Sónia V., Sílvia (trànsfuga!), Anna i com a invitada pel grup Arantxa. (No en puc ficar fotos ja que no cabrien a l'entrada)
Moltes felicitats a totes i a seguir així, en dos dies estareu fent maratons!!!!

Classificacions: Triatló   Marató  Marxa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada