dimarts, 22 de novembre del 2011

II Km Vertical Caramella-caro


El passat dissabte, es va dis putar l'última prova del circuit de curses de muntanya de les terres de l'ebre, la qual era curta però intensa.
Des de la Caramella es donava el tret de sortida a forma de cronoescalada, per un recorregut que amb poc més de 7km pujava fins als 1447m del cim de Caro. Envoltats d'una densa capa de núvols sortiem per la sendera que ja estava molt humida per a poc a poc, anar endinsant-nos dintre d'una boira cada cop més espesa i acompanyada de pluja, que es feia més intensa a mesura que anavem pujant. A l'arriba fred (5º) i pluja, però també voluntaris (que amb el fred que feia tenien molt de mèrit) i gent que s'aproximava a veure el final de la prova.

Molts representats de la Uec i del Coll de l'alba running, aquest últims van estar apunt d'emportar-se el Pernil, però finalment la UEC Tortosa va ser el guanyador per equips.

Pel que fa a atletes entrenats, estava lluís Puentes, que va millorar en 12' el temps de l'any passat, fent 1h 19', MOLT BÉ Lluís!!!!!

Per la meva banda, era la primera vegada que el feia de forma cronometrada, i al inici vaig anar guardant, al final vaig anar millor i amb 1h29' vaig aribar a les antenes de Caro, prou content pel temps fet.


Finalment dir que hi va haver molta participació, gairebé 200 persones que van suar, banyar-se, patir i que sobretot que s'ho van passar molt bé!!!! Molts membres de la UEC que ho van fer molt bé (alguns baixant de 1h 20') i  que ens vam endur un pernil, a veure quan cau una altra pernilada!!!!


Felecitats a tots pel la pujada feta!!!!!!


CLASSIFICACIONS






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada