dimecres, 6 de març del 2013

10km d'Amposta



El passat diumenge dia 3 es donava el tret de sortida a circuit de 10.000, les running series. Amposta era la localitat encarregada de fer la primera cursa i fins allí es van desplaçar més de 200 persones fer fer aquests 10kmper un recorregut al que se li dnaven dues voltes i que anava per dins del poble.
Dels més de 200 atletes, hi havia alguns representats del Triate i del club Atletisme Terres de l'Ebre i Rafel Mosegui que ha camençat a seguir els nostres entrenaments aqustes últimes setmanes.

Pe que fa als resultats crec que van ser força bons, la victoria se la va emportar l'atleta de Jesús Gerard Monteverde amb un temps de 33' 28'', seguit de dos Ampostins que van entrar amb 34'01'' Lluís Rodriguez i 34'47'' Xavi Queral.
Pel que fa als atletes que entrenem, el primer en creuar la línia d'arribada va ser Pau Morales amb 36'32'', baixant en 2' la marca en 10.000. Després al cap d'una mica més de 2' entrava Edgar Domini, amb un temps de 38'54'' amb algunes molesties de respiració però content del temps aconseguit. Tant Edgar com Pau puntuavn a la categoria sub23.
Rafel entrava amb 38'58'', content ja que era una bona marca. Ara toca entrenar per rebaixar aquesta marca, cosa que ho podrà fer sobradament. Amb 40'09'' arribava Ivan Pastor, patint bastant ja que són curses molt explosives, però content i a 20'' arribava David Curto, que no pensava que podria fer aquest temps, però va saber apretar.

I en categoria feminina Van participar algunes integrant del grup d'adults. Silvia domini i Dolors Ferreres, van anar una bona estona juntes però finalment Silvia va arribar uns segons abans que Dolors, La primera va fer45'50 i segona de veteranes 2 i la segnona va fer 45' 54'' i primera veterana1.
També del grup d'adults van comptir Susana Nadela, Pili Carles i Pili Juarez que van arribar les tres juntes amb 52', el qual és un molt bon temps per a elles.
 Finalment, felicitat a tots pels seus bons temps i nimar-vos a contiuar entrenant. Així que ja ho sabeu, au,, pos a entrenar!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada