dilluns, 18 de març del 2013

Marató de Barcelona


Aquest diumenge s'ha disputat la Marató de Barcelona, la 4ª més important d'Europa, amb més de 20.000 persones a la sortida i amb un ambient espectacular, tant entre els corredors com entre els espectadors.
Entre aquests 20.000 atletes hi havia 5 representants del grup d'adults que s'estrenaven en aquesta distància i que anaven a descobrir el que era i la veritat és que l'experiència va ser molt bona per a tots.

Així que a les 8:30 Sílvia, Susana, Maite, Dolors i Joan sortien des de l'avinguda Maria Cristina per fer un recorregut que passava pels principals  i més emblemàtics indrets de la ciutat per acabar tornant a la mateixa avinguda des d'on es sortia.

La cursa va anar molt bé, Sílvia va sortir decidida a fer una bona cursa i intentar fer 4h, portava dos bons mansos (Paco i el seu home Joan) i va anar de menys a més, fent la segona mitja (1h57') més ràpida que la primera (1h59') i arribant a meta amb 3h56', una marca molt bona i que molts ja voldrien.
Per darrera d'ells, Maite, Susana, dolors i Joan sortien junts amb la intenció d'arribar junts al final. Van començar a córrer amb un ritme molt còmode, doncs no havien passat dels 30km i amb entrenament, i no sabien com aniria la cosa al últims quilòmetres, fent la primera mitja amb 2h14' i arribant al km 30 amb 3h10'. Llavors hi va haver un moment de confusió i es van separar, arribant Maite amb un temps de 4h23', una mica abans que el altres tres, que van fer 4h35'. Els quatre però van arribar molt feliços i bastant sencers a nivell muscular, i sobretot molt i molt contents pel fet d'haver acabat una Marató, cosa que no pot dir tothom.
Des d'aquí i com a entrenador, felicitar als cinc valent/es per haver fet aquesta cursa i per tot l'esforç i les ganes que hi han ficat durant aquests mesos. Les vostres cames, el vostre cap i les vostres ganes us han permès fer i acabar una prova d'aquesta duresa.
Ara ja sabeu, a descansar una mica, a gaudir del moment i a pensar que... en unes setmanes s'ha d'estar entrenant com fins ara i buscant un altre objectiu.


MOLTES FELICITATS SÍLVIA, MAITE, SUSANA, DOLORS I JOAN!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada