dilluns, 6 de febrer del 2012

MITJA DE GRANOLLERS

Diumenge a les 7 del matí sortim de Tortosa direcció Granollers per fer la mitja marató. Agafam el bus, en som una bona colla, entre els del la UEC, els de l'ATE coll de l'alba, els de Jesús, la Sènia i Ulldecona omplim u bus.  La  temperatura és baixa però a mesura que anem pujant va baixant. A l'arribar a Granollers, -2º  però amb solet. Tot i així al ficar-se la roba de córrer el fred es fa sentir.
Els dorsals dels de l'ATE ens els ha agafat Joan que va pujar divendres (sort d'ell ja que no donen dorsals el mateix dia) i després anem a deixar les bosses fem la foto de grup (aquesta vegada UEC i ATE Coll de l'Alba juntets) i a la fresqueta!!!!!
A la sortida un ambient increïble, ens fiquem en mig d'una gran massa de persones i comencem a desitjar-nos sort fins que arriba el moment de la sortida, pita el xip i a córrer envoltat de gent que té el mateix objectiu que tu, arribar a la meta el més ràpid possible.
Comencen a passar els quilòmetres, els primers amb una lleugera pujadeta que acaba a la Garriga, on el públic que hi ha animant és increïble, i a partir d'allí comença una baixadeta que als últims km està plena de gent animant, cridant el teu nom encara que no et coneixen, la qual cosa no es viu tots els dies.
Al final, arribada a la meta, a buscar la roba i retrobament amb els companys, els quals han fet uns carrerons increïbles.
Després toca dutxa i cap al bus on començar una bona festa de massatges i alguna cosa més, (si hem xalat al bus), i entre mig a dinar.
Al final arribada a Tortosa amb molt bon sabor de boca, tant per la cursa feta com per la xalera del dia. Això s'ha de repetir.
I els temps????
Nazario;1h27'
Joan Perales1h34'
Xavi Gilabert 1h37'
Elena, Paco, Karim i Tara 1h39'
Kiko 1h40'
Dani 1h44'
Joan Ventura 1h47'
Dolors 1h48'
Maite i Silvia 1h52'
Susana i Sonia Ponce 2h02'
Bea 2h21'
Sonia Baset 2h26' (i pensava que no acabaria)

Bueno, un bon dia d'esport i amb molt bona companyia.
Fins la pròxima, esprem que sigui aviat!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada