dimarts, 16 de juliol del 2013

Campus triatló 2013




El dia 1 de juliol iniciàvem el campus de Triatló, un campus enfocat a que xiquets i xiquetes de 7 a 14 anys practiquessin aquest esport d’una forma lúdica i adquirissin habilitat en les tres disciplines. Així que cada dia fèiem  natació, bici i alguna cosa de carrera.
Durant els primers quinze dies de juliol hem intentat transmetre que és el triatló, com funcionen les bicis i com és va en bici, com millorar la tècnica de natació i que són les transicions i també els valors de l’esport.
Hem visitat diferents llocs de Tortosa i els seus voltants, com Aldover, on vam anar al centre d’interpretació i van aprendre de la mà de Marcos que és el bosc de Rivera; i també a Campredó on els més grans van fer unes quantes senderes que els van fer suar una mica. Hem anat per camins i senders que la majoria no coneixien i hem anat als parcs de Tortosa i Roquetes  on hem fet algunes activitats que no solen fer!!!!



Creiem que han estat dos setmanes molt bones, envoltats de 30 xiquets que volien fer triatló i que realment ho han fet molt bé, i a més han gaudit de l’esport al mateix temps que han aprés.  Nosaltres acabem molt contents de com ha anat tot, de les ajudes que hem tingut i de l comportament dels futurs triatletes, i esperem la presència d’ells i de molts altres més en properes edicions.

                                                                                                                                                            

Cristina i Dani

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada