divendres, 15 de juny del 2012

NOCTURNA FREDES -PAÜLS.

Dissabte a mig dia, havíem quedat amb Judit i e seu home per pujar cap a Fredes i arribar aviat per tal de pegar un cop de mà. Així que juntament amb ells vam pujar Cristina, Roger i jo. Al arribar, comencem a parlar amb la gent, i es comença a viure l'ambient de cursa (encara que és una marxa). Jo ajudo a repartir dorsals i 20' abans de sortir ja em fico entre la multitud, saludant a tots els del grup d'adults, que aquesta vegada n'eren uns quants, i també posant a alguna foto. I parlant parlant, es dona el tret de sortida a la XVI edició d'aquesta travessa.
La marxa personalment em va anar força bé, però començaré parlant dels meus alumnes del ATE Coll de l'alba i de Cristina, que feia la meitat.
El primer grupet que es va formar va ser el de Dolors, Sònia V., Xavi, Pau i Roger. va anar fent  a un ritme molt bo fins a caro, en 4h estaven al restaurant menjant i bevent una mica per recuperar forces. Allí es va quedar Pau, que no volia forçar més cel compte i els altres van continuar cap a Paüls. Abans d'arribar, Roger va baixar e ritme ja que el genoll el va abissar, així que a la meta van arribar Dolors, Xavi i Sònia amb 8h48', fent una molt bona marxa, de la qual els vull felicitar.
Per darrera d'ells van sortir Vero, Esther i Cristina que es quedava a Caro, on van arribar força bé, amb menys de 5h i Vero i Esther amb ganes de seguir fins al final on van arribar amb 10h53' i Vero amb un esquinç al turmell. Cristina a Caro ja en tenia prou, doncs sense entrenar gens va fer els 25km que hi ha des de Fredes.

Una mica més enrera van completar la nocturna Sònia B. i Imma, la primera amb 11h19' i a segona, després de perdre una bona quantitat de minuts amb algun despiste, va fer 12h21'.

I personalment, doncs vaig anar amb Judit, que aquesta vegada sí, s'havia compromès a anar amb mi passes el que passes, i la veritat, el que va passar fa ser força positiu. La idea era baixar de les 6h30', temps que havia fet jo l'any passat i per tal de fer-ho vam intentar portar un ritme que ens fes anar ràpid, però que no ens esgotes en 10km. Vam sortir tranquils, i la gent no parava de passar, alguns semblava que els hi anés la vida, però no calia estesar-se, hi havia molts km per davant, i els primers sevien per agafar ritme i anar fent, després ja vindrien moments on es podria apretar i,  per l'experiència d'altres anys, també adelantar a gent que havia sortit amb moltes ganes.
Així que vam anar fent fins al segon habituallament, fins allí ens havia passat la primera dona (portava un ritme molt bo) i la segona que tampoc anava malament. Un cop vam passar l'habituallament li vaig dir a Judit que començava lo més interessant i on aniríem a remuntar i així va ser, sense forçar el ritme al màxim, doncs seguíem parlant, vam adelantar a molta gent fins arribar a Pallers i després baixada i cap a caro, on arribàvem amb 3h i bastant contents. Allí tocava menjar un mica, i començar la segona part.
en aquest tram el plantejament era similar, anar fent i si al final teníem forces, a la baixada del PR i l'asfalt fins a Paüls, apretaríem. I així ho vam fer, però a la pujada de Llinars, Judit anava una mica pesada, però va ser un moment, enseguida es va refer i vam passar les fòies molt bé. Després pujada a les rases, de nit també són espectaculars i al arribar a dalt tocava baixada, la qual es feia molt dura, però eren els últims km i tocava apretar i la veritat és que ho vam fer, vam baixar adelantant a unes quantes persones, i arribant a baix vam agafar a la segona fèmina, així que només podíem fer una cosa, adelantar-la i a tope fins al poble, i ho vam fer, ritme mig de 4'20'' durant els últims 3km i finalment arribàvem a meta amb 6h09'. Contents de la cursa/marxa feta i de la posició de Judit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada