diumenge, 17 de febrer del 2013

Pau Morales guanya el I Duatló de muntanya de Tortosa

Aquest diumenge S'ha diputat el I duatló de muntanya Intersport Fevi a Tortosa després de ser aplaçat fa unes setmanes per causes Meteorològiques.
Així doncs, avui a les 10,00h es donava el tret de sortida, amb un recorregut de 5km corrent + 22km amb Btt i amb fortes pujades i amb 2'5km de córrer per acabar, on Pau a invertit 1h39' per fer-lo tot.
De sortida, una sendera amb una forta pendent ha fet enfilar el grup de participant i Pau s'ha ficat al davant seguit de Marc Treso i Un altre duatleta del Montbike, arribant els tres junts a la 1ª transició  on Pau ha començat a treure distància a Marc gràcies a la rapidesa alhora d'agafar la Bici. Després, el recorregut tècnic, sumat al fet que Marc ha caigut a la Sortida ha fet que Pau anés incrementant la Distància sobre el seu perseguidor al qual al final li ha tret 1' aproximadament. En tercer lloc ha entrat Oscar Oraa després de fer el sector de la Bici molt bé. Pau ha fet una molt bona cursa, possiblement la millor que podíem pensar, demostrant la bona feina feta als entrenaments i la seva constància.

Per altra Banda Edgar Domini, del grup D'entrenament Triate, ha fet un bon duatló, anant millor a la part de córrer que a la de Bici, però cosa normal si tenim en compte que està als seus inicia amb el món del triatló. Al final ha arribat primer de la seva categoria amb 1h51' i 9e de la general  la qual cosa és un molt bon resultat per ell.

Així doncs Felicitat a aquest dos Atletes que entrenem pel seu bon rendiment en aquest duatló i animar-los per a la següent prova, el diumenge vinent a Igualada, on esperem que juntament amb altres membres del triate facin un bon paper


En categoria Femenina la guanyadora ha estat Marga, de la UEC Tortosa que ha sortit última del córrer però a la bici ha avançat a les altres dos participants arribant primera a la transició i a la meta.

Finalment Felicitat a tots els participants per haver paritcipat en aquesta prova, també als del club l'Ate coll de l'alba Nazario i Juanjo i als altres representants del Triate (secció de triatló) Marc Tresso amb una meritòria segona posició a Josep Fabregues i a Carlos Asin.

I ja per acabar donar les gràcies a la Organització per poder fer possible aquesta prova i felicitar-los per la seva bona feina.

Fotos
Classificacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada