dilluns, 31 de maig del 2010

REPTE ACONSEGUIT: IRONCAT 2010


El passat dissabte dia 15 de maig, es disputava a l’Ampolla una nova edició del triatló de llarga distància de la federació catalana de Triatló, anomenat Ironcat.
El dia es preveia ventós, i així va ser, cosa que va motivar nombrosos avandonaments, ja que hi havia mar de fons i amb la bici, les fortes ràfagues dificultaven la prograssió dels triatletes.

Pel que respecta a Marc Treso, va fer una bona competició, sent el més petit de tots els participants va aconseguir una meritòria 53ª posició, i 1er sub 23. El temps totl va se de 11h 38’ 36’’. El parcial amb natació va ser de 1h09’, amb la bici va fer una mitja de 27,6 km/h empleant un temps de 6h31’ i corrent li va costar 3h 58’.
Tenint en compte, que feia un temps poc apropiat per a disputar aquesta prova, cal reconeixer el bon resultat d’en Marc i felicitar-lo per la cursa que ha fet i per la bona preparació que ha portat, amb moltes hores d’entrenament, cosa que no és habitual en aquestes edats.
Les seves paraules al acabar l’Ironcat reflexaven la il•lusió d’haver-lo acabat, però també la duresa que el vant havia afegit a una prova que ja es dura de per si.

Per consutar classificacions clicar aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada