dimecres, 16 de juny del 2010

CURSA DEL LLOP 2010: XAPÓ!!!!



Aquest cap de setmana l’hem pasat pendents de la cursa del llop, ja que en ella, hi competien Javi i Joan per tal d’intentar ser llops, i també Marc en la piragua i Cristina i jo amb la bici.

Tot es va iniciar dissabte a les 7:30 de matí amb la sortida en bicicleta de carretera, a la qual Joan hi va arribar molt just ja que va punxar al sortir de casa. Tot i així es va donar la sortida direcció cap al Mas de Barberans on hi vam arribar amb grup. A partir d’allí però es va trencar tot amb diferents grups i els dos esportistes que entrenem van tenir trajectòries molt diferents. Mentre que Javi va arribar el 3er a la meta amb un temps de 5h44’, impressionant! Joan va partir a l'inici i es va quedar a un grup on ningú volia tirar, llevat d’una noia i jo (Dani), que vam tirar fins a Benifallet per a poder treure un mitja de 34km/h abans de pujar al coll de som. Després a la pujada al Pouet de l’amoròs Joan va patir molt i el temps que tenia per acabar la 1a etapa s’esgotava. Finalment però gràcies a l’ajuda d’Abel, del grup de Jesús i meua, i a les ganes que hi va ficar ell mateix, vam arribar a Tortosa a quan faltaven 5 minuts per a que es donés la sortida a la cursa de muntanya. Així doncs primera etapa superada pel dos, i sent Javi el primer llop en creuar la línia d’arribada.

La cursa de muntanya, les coses ja van ser diferents, Javi, no ha entrenat gaire el córrer, per la qual cosa se li va fer un mica més dur, de totes maneres va arribar amb 3h 20’, la qual cosa no estar gens malament. Joan va arribar amb 3h47’ la qual cosa indicava que anava recuperant-se de les sensacions matinals.

Amb el caiac de mar s’acabava el primer dia, i aquí va ser on va patir més Javi, ja que va haver de remar amb un dit de la mà trencat. Tot i això però ja eren mig llops!!!! Marc Treso va disputar aquesta prova però no va fer la millor elecció de l’embarcació, i l’onatge el va fer caure a l’aigua, tot i això va fer 9è.


El segon dia va quedar reduït pel fet que el riu baixava amb un cabal més alt del permès i només es van poder fer un recorregut de 10 km i no de 24. Marc va tornar a participar i aquí va millorar la seva actuació, fent 5è. Després trasllat cap a Tortosa per a fer la pujada a Caro corrent i en arribar la BTT fins a Beseit i tornar.

La pujada a Caro va ser dura per als dos, ja que el cansament de les hores acumulades es feia notar. Les dures rampes d’aquest port obligaven a caminar en moltes ocasions, però un cop més es demostrava que les ganes de ser llops podien més que altra cosa, i els dos arribaven a la meta, Javi amb 2h 37’ i Joan amb 2h41’. En arribar un mica de massatges i a agafar la bicicleta de muntanya per tal de fer la última prova: 110km de per les pistes del Port, amb la terrible pujada a Formenta pel mig.

En aquesta ocasió, Cristina i jo mateix també ens apuntàvem, però a fer la curta, de 83 km. La sortida a un ritme d’anar fent, i a les primeres costes Joan patia un mica, per la qual cosa vaig començar a pensar en la possibilitat d’acompanyar-lo si Cristina es trobava bé. Finalment va ser així. Javi, no el vam veure fins a la meta, però amb el dit trencat i el cansament li va patir el seu.
Finalment, al Parc De Tortosa arribava Primer Cristina, a 6h, al cap de 54 minuts ho feia Javi, aconseguint el gran repte de ser LLOP, tot i les dificultats físiques i un entrenament de pocs mesos. Al cap de gairebé 40 minuts ho feia Joan, que pocs minuts abans, mentre baixàvem la carretera de Port, encara hem preguntava si era possible.

Joan, clar que sí, JA ETS LLOP!!!! Encara recordo el seu somriure quan s’ho ha cregut per primera vegada.


Així doncs, ara ja només ens queda felicitar a Javi, i a Joan pel repte aconseguit, per saber sofrir i per les ganes que hi heu ficat, tant alhora d’entrenar com alhora de competir. I dir-vos que ha estat un orgull poder entrenar a DOS AUTENTICS LLOPS!!!!
ENHORABONA CAMPIONS!!!!!

PD: Felicitats als altres vuit valents que heu aconseguit ser llops, crec que no es gens fàcil fer el que heu fet tots vosaltres.

Podeu veure fotos del primer dia aquí i del segon dia aquí

1 comentari: