dimarts, 3 d’agost del 2010

CAP DE SETMANA CICLISTA

Aquest Cap de setmana Cristina i jo hem fet un última ruta amb bici abans de marxar cap a Pont de Suert, amb la intenció de fer alguns kilòmetres i gaudir d’un dia per la muntanya.

La ruta escollida va ser Mas de la Franqueta, estrets, Arnes Toll del vidre i tornar pel mateix lloc, amb la intenció d’arribar al Toll del vidre al mig dia pr tal de dinar i banyar-mos.

A ruta va anar prou bé, tot i el calor que feia i vam arribar a la meitat del recorregut amb poc més d’una hora, el mateix temps que vam utilitzar per dinar i refrescar-nos al toll, ja que la massificació que hi havia no ens va feixar estar molt més. I és que en un espai no molt ample, possiblement uns 150m2 hi havia 60 persones, Pitjor que a la Platja!!!!

Després la tornada va ser força calorosa, però amb una hora i quart ja estàvem al punt de partida.

Diumnege, teniem dinar familiar a Vinarós, així que nosaltres dos vam agafar les bicicletes de carretera juntament amb el meu sogre, cunyat i futur cunyat i vam baixar cap a baix, el ritme però, no va ser gaire alt ja que el meu cunyat feia molt temps que no anava en bici i no podiem anar molt ràpit, al final però van ser 45 km i un parell d'hores al damunt de la bici.

Ara només queda netejar les bicicletes i tenir-ho tot preparat per a marxar cap als Pirineus.
Dani

1 comentari:

  1. El problema d'anar poc a poc fou perquè Cristina no podia seguir el ritme, li varem dir al seu cunyat que fes veure que no podia, ja que ella és molt competitiva.

    ResponElimina