dilluns, 16 d’agost del 2010

Pirinés Epic Trail

El passat dia 4 d'agost marxàvem cap a Pont de Suert amb el cotxe carregat de BICIS. Anàvem com a conductor Mauro, copilot Isa i Dani i jo.


Vam arribar a Pont de Suert i ens vam trobar amb la resta a la botiga d'Aramon bike. El cap d'expedició; Alfredo, i els dos La Piedra, jeje, Mònic i Diego ja estaven preparats amb tots els road books i l'explicació feta.

El dijous va ser dia "dominguero", ens vam aixecar a les 9h i vam començar a pedalejar a les 10h. Només havíem de fer 45km i entre les fotos i les avaries mecàniques a les 15.30h ja estavem a Seira. L'Hotel semblava la Casa del Terror, però va estar bé, vam poder netejar les bicis i tota la tarde a la piscina!!! Guai, guai!!! Relax!!!

Des de Seira cap a Plan amb un total d’una mica més de 6h de bici, el dia va ser una mica més dur que el primer, van ser 60km, però soportable, encara ens quedava el pitjor per arribar! Per cert, en arribar a Plan "La caravana de mujeres" vam anar a saludar al Salamanquillo (super simpàtic!!) i vam aprofitar per comprar Betadine,eh Alfredo? Que la mercromina és massa escandalosa!!!!

Després, arribada de l’altra Mónica del grup, i soparillo de Marajàs amb unes vistes espectaculars i una terraseta de luxe.

dissabte a les 6:30 tocava el despertador, esmorzar “d’estranjis”, ja que era massa aviar per a que ens el servissin, i després amb els manguitos ficats i una mica de fred iniciavem una bona ruta. El fred, en 1 km havia passat, ja que les primeres rampes, per dintre d’un poble eren duríssimes, dien que un 20%. Això era la senyal que el dia seria dur, i ho va ser, ja que fins al refugi on vam dinar vam superar tres ports, l’últim de 2000m. L’anècdota del dia va ser poc abans de coronar l’últim port, quan estavem refrescant-nos en un abeurador de vaques i van venir a fer-nos una visita. Ja veieu al clan femení intentant fugir de les vaques, però les sabates i el casc estaven sota de les seves panxes. Una vaca gairebé es fica els guants de Monini!!!! Al final, gràcies a la generositat d’Alfredo les vaques van veure i nosaltres ens vam ficar les sabates i el casc i vam marxar.

Després de dinar, tot baixada, fins a Castejon de Sos i dos punxades, era previsible. Havíem acabat el tercer dia i jo si s’hagués acabat ja hagués estat contenta, però encara quedava l’última etapa, la més dura de totes.

Així que diumenge va tocar PATIR!!!!!! Només sortir rampes de terra i pedra molt empinades, que no van deixar pas a cap baixada fins arribar a l’estació d’esquí de Cerler. Allí, esperavem els entrepans, però no en feien, així que dos llesques per cap i una mica de pernil a la motxilla i a Pujar la última rampa de la ruta, a dalt dinaríem aquest fabulós menjar!!!!

Només eren 3 km, però ens va costar una hora fer-los, UFFFFFFF, QUIN PATIR!!!!!!! Algun lloc vaig haver de ficar peus a terra, ja que intentava pujar pinyos, però no quedava res més, i les meves cames no podien amb el que hi havia. Al coronar, vam decidir menjar una mica mes a baix, només 1 km de baixada, però aquí si que vam haver d’anar caminant, i vam trigar una estona a dinar. Ja només quedava arribar a Pont de Suert, i pareixia tot baixada, però els quilòmetres passaven súper lents, i per arrodonir el dia, a una pujada sento CRAC, i... CADENA TRENCADA. Mauro ho va arreglar i finalment vam arribar a Pont de Suert, completant la ruta de 235km, i obtenir el Mallot de la ruta com a premi per haver-ho acabat.

Per a despedir-nos, soparet amb pizzes al mateix poble i després; CARRETERA I MANTA!!!!!

EN RESUM, RUTA MOLT XULA, PERÒ MOLT DURA, JO NO PENSAVA PATIR TANT, PERÒ VA VALER LA PENA!!!!!!!

Cristina

Fotos aquí

1 comentari: