dilluns, 1 de novembre del 2010

Curses de muntanya

Aquest més d'octubre s'han disputat dues curses de muntanya a les nostres terres, la de Tivissa, en la qual hi van participar Elena i Mónica i la d'Ulldecona on només va participar Elena.

A la primera d'aquestes, Elena, tot i sortir d'un periode de descans va portar un bon ritme que li va permetre fer la segona posció de veteranes i la quarta de la general femenina, amb un temps de 3h 33'. Les sensacions van ser prou bones pensant amb el moment de la temporada amb que ens trovem. Pel que fa a Mónica, les ganes i la il·lusió de fer-ho bé li van provocar nervis, els qual van fer que les sensacions no fosin les esperades. a més, la cursa va resultar vastant dura, però tot i aixó va poder arribar a la meta amb 4h 34' i amb la sensació d'haver fet un bon entrenament.

A Ulldecona, Elena, no va poder oblidar el seu esperit competitu, i va sortir a intentar fer una bona cursa, el problema però va ser que encara no es trobava en el moment de forma més adequat i això va provocar que acabés amb una petita lesió muscular que requrirà d'uns dies de descans i que l'impedirà assistir a la propera cursa de muntanya, a Horta de Sant Joan, on si anirà Mónica,  a quí li desitgem molta sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada