dimecres, 24 de novembre del 2010

MARXA DEL PORT


La XXII Marxa del Port va tenir lloc aquest passat diumenge dia 14/11/2010. Vam sortir des del Racó d'en Marc, al Mas de Barberans.

El dia pintava d'allò més bé, doncs fer una bona excursioneta amb amics i en un dia assolellat, MILLOR que MILLOR! No obstant, tot i arribar dels primers (ens feia por no poder aparcar) vam haver d'esperar a un amic d'un amic per donar-li l'entrada. Aquest, per desgràcia nostra va arribar molt just de temps i ens va obligar a sortir dels de la cua!

El problema no va ser aquest, ja que nosaltres anavem a passar un matí entretingut, no voliem fer la marxa corrent, però sí a un ritme bo i, finalment ens vam trobar en un embòs majestuós, ja que els de la curta i els de la llarga es trobaven a un indret on hi havia que baixar amb precaució.

Després d'això, però, tot hi haver de fer la curta, vam poder agafar un bon ritme de caminada i els darrers 7 km van estar molt i molt divertits!!!

Cristina

1 comentari:

  1. Bones,
    Doncs si que fóu un bon dia! Fins i tot vam tenir temps de fer un book fotogràfic! Per cert, les fotos? On són? jeje. ;)

    Una abraçada

    Kiko

    ResponElimina