divendres, 14 de gener del 2011

Vacances de Nadal

Aquestes vacances de Nadal, aprofitant que els mestres tenim uns dies mes de vacances, hem estat fent diferents costes en l’àmbit esportiu. A més d'anar a córrer alguns dies 1h i fer l'entrenament del grup d'adults del club d'Atletisme Terres de l'Ebre, també he anant un dia a esquiar a Boí amb Felip i Kiko i també una sortideta pel voltants de Coll de l'Alba en companyia de Kiko, concretament, per la zona de l'ardiaca fins a la creu i tornar a baixar, fent 20km i un bon entreno per a fer alguna cursa de muntanya. A veure quan tinc l'oportunitat de fer-ne alguna.

Finalment després de Reis,Cristina i jo vam estar un dies per la Pobla de Segur i la Seu d’Urgell i vam aprofitar per anar a fer una excursió pel Congost de Mont-Rebei, des de Pont de Muntanyana. Lloc molt bonic i que recomanen per a visitar als que encara que no ho heu fet. Properament en ficarem alguna foto.

Ara, de tornada a la rutina, continuaré entrenant i esperant poder fer alguna cursa de muntanya, esperant que el genoll em permeti tornar a agafar la bici, i informant de les progressions del diferents esportistes que comencen ara les seves respectives temporades.


Dani

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada