diumenge, 23 de gener del 2011

VOLTETA MONTSAGRES - L'AVENC
El dissabte dia 22 de gener del 2011 a les 7.30h del matí arrencavem des de la Plaça del poble de Paüls la Leo, en Toni, Kiko i jo, Dani.
Sí, amb una temperatura de 0ºC i pensant: "amb lo bé que estariem al llitet...QUIN FRED!!!"

Iniciavem el recorregut seguint el GR fins la Font del Montsagre de Paüls, mentre anàvem pujant, veiem com anava clarejant el dia, però tot i així la calor no arribava, inclús cada cop feia més i més fred, i si no pregunteu-li als nostres dits, que quant passavem per la Gilaberta gairebé no els notàvem. Després direcció al Coll de l'Avenc vam tenir alguns moments d'incertesa, ja que cap dels 4 sabíem el recorregut i a part, el mapa se'ns va oblidar al cotxe! Finalment però, després de fer algunes voltes vam arribar al Coll de l'Avenc. Allí vam esmorzar, però no vam poder veure, doncs l'aigua dels Camels estava totalment congeleada, així que sense perdre gaire temps, el fred apretava, vam baixar per anar a buscar el sender que ens havia de portar a les fonts de Sant Roc.
Al trobar l'encreuament, vam començar a veure que la nostra gosseta, la Tecla, anava coixeta i que no podia caminar gaire bé. Així que vam decidir separar-nos en dos, Leo i Toni, que continuaven cap a Sant Roc i Kiko i jo cap a la Cova del Llop, en teoria a buscar el cotxe, però al final ens vam animar i vam anar a Sant Roc, on ens vam trobar amb Leo i Toni. Durant aquests quilòmetres, la Tecla anava al meu braç (ja us podeu imaginar quines agulletes tinc!!!).
Després de Sant Roc, 2,5km fins al poble per tancar aquesta excursió tant gelada.
La Tecla damunt del gel!!!

2 comentaris:

 1. Fred?! No! Vau tenir fred vosaltres? Doncs, si tan sols feia una mica de fresqueta! Quina poca sang que teniu! És broma!

  Déu meu quin FRED! Jo a l'arribar a casa vaig mirar el temps a Caro i els gràfics no mostraven temperatures superiors a -4ºC. No vull pensar en la temperatura de sensació!

  ResponElimina
 2. EI.

  Pero qui no en fa no en conta. Una Més al sac.
  Un altre dia una altra!!! no???

  ResponElimina