dissabte, 5 de febrer del 2011

Volteta Guai Alfara, Sant Roc, Espina.


Coll D'alfara -Paüls

Mentre la gent anava a comprar el diari, es preparava el carro de la compra per anar al mercat o algú començava a fer dissabte, … Leo, Mònica, Joan, Dani la Tecla (gosseta) i jo, quedaven a quatre camins per dirigir-se a Alfara de Carles. A les 8: 30 arrencàvem cap al Coll d’Alfara, una pujada amable i calorosa fet que ha comportat a poder gaudir d’un streptease dels participants en plena natura. 

Després d’aquest fet inhòspit, hem arribat al Coll d’Alfara i sense fer molt de temps hem baixat cap a Paüls. Un cop a la pista, Joan ens ha abandonat. Ell portava pressa i no podia fer tot el recorregut sencer i ha decidit pujar directe per l’enrajolada. Nosaltres, en canvi, hem anat cap a Sant Roc on hem agafat el GR. Després de parar a la Font del Teix per a esmorzar, també ens hem enfilat cap a l’Espina. Una bona pujada i no tan amable com l’anterior: més pendent, menys streptease i més calor. Tot i que, en algun moment, hem gaudit de la neu que encara quedava en els racons més frescos. La qual cosa ens ha permès anar en manega curta mentre trepitjàvem la neu. Això si que és una volteta guai!!!

Havent arribat al segon punt geodèsic més alt del nostre Massís, hem desfilat en busca de la sendera que ens portaria al de Mur però sempre amb l’interrogant de rebre alguna visita taurina. Al final però no hem tingut aquesta sort i hem arribat a Alfara després de recorre 21km amb 4h40’ i de gaudir d’una ruta molt Xula!!!! Una Super volteta Guai.

Mónica, cada vegada més forta, avui ha esta la que ha pujat més amunt!!!!
FOTOS:

 Crònica escrita per Kiko.

4 comentaris:

  1. Quina CRÒNICA més chula!!!!!però no veig a Toni!!!osti que despistat!volteta súper guai!!!he xalat moltíssim!!!Monix

    ResponElimina
  2. Es que Toni era... una mica invisible!!! no?

    ResponElimina
  3. Com sempre, la Monix fent la cabreta...

    ResponElimina
  4. Ei! Pos si que vam xalar, si! Llastina que la perla i jo sempre ens despistem i mai sortim a les fotos! Bueno, quan pogueu ens veniu a buscar que nosaltres encara estem per aqui dalt! Jeje

    ResponElimina