dilluns, 9 de maig del 2011

Cursa del Pont (Deltebre)


Aquest diumenge dia 8 de maig es va disputar a Deltebre el primer 10.000 dels que hi ha dintre del circuit de series running. Allí, ens vam trobar un bon grup dels adults del ATE, la majoria en la intenció de córrer i algú com jo, a animar, fer fotos i després a DINAR!!!


A les 11 del matí és donava la sortida des de dalt del pont per tal de fer 10km per la vora del riu i intentar fer una bona marca ja que hi estaven. Mentre els atletes suaven lo seu, jo m'ho mirava des del pont, parlant amb Perales (un altre lesionar), Cristina i algú que s'aproximava per allí. En poc més de 30' arribava el primer i a partir d'aquí, anaven arribant corrdors, sent el primer grup d'adults del nostre company Lluís Puentes, que amb poc més de 36' estava de nou a dalt del pont. Després, van anar arribant altres companys del grup d'adults, amb uns temps que em sorprenien positivament, la qual cosa em va fer pensar que no era un 10.000 complet, i així va ser, doncs van faltar un 600 o 700 metres per tal d'arribar a aquesta distància.

Això però, va ser el més insignificant per a la gent Terres de l'Ebre, que volien passar-ho bé i cansar-se una mica, i així poder anar a menjar com déu mana. Cosa que vam fer al costat del pont, i que va anar de "maravilla". I es que, que seria de l'esport sense lo posterior comentari mentre reposes forces i energies!!!!!


No em queda més que felicita als i les atletes del grup d'adults ja que ho van fer molt bé i també encoratjar als organitzador (Rafa and company) per a que l'any vinent puguem estar a la segona edició.


Fotos aquí

Classificacions

2 comentaris:

  1. Cursa no rapida espressss, molts bons temps de tots, Sonia P. pensava que aniries sobre 1 hora, ho veus, i Kiket a ritme de 6/km, tots anaveu de tapats.
    Link a les classificacions.
    Au pos, si voleu millorar a entrenar una mica més

    ResponElimina
  2. http://cursadelpont.blogspot.com/2011/05/classificacions.html

    ResponElimina