dimecres, 18 de maig del 2011

CURSA DEL VENT. 3ra CLASSIFICADA: MÒNICA FANECA

Aquest cap de setmana, s’ha disputat la 2ª cursa del vent a la localitat del Reguers.  El marc d’aquesta cursa, tres pujades dures, sobretot, Farrubio i Penyaflor,  i el vent d’acompanyant (el nom de la cursa ja ho indica). Com a organitzadors dos noms, Alfredo i Elena (que aquesta vegada participava a la cursa des de l’altre costat) acompanyats de tota la resta de voluntaris.

La cursa  va anar molt bé, pujant i baixant, el primer, Kiko Martí, arribava a meta amb 2h12’, a partir d’aquí, van anar arribant la resta de participants masculins fins que a les 3h06’ d’haver sortit arribava la primera fèmina, del UEC Anoia i amb poc més d’un minut de diferència amb Ana Belen, de la UEC Tortosa.  Una mica més tard, però fent una molt bona cursa, arribava Mónica Faneca, que va estrenar pòdium aquesta temporada. MOLT BÉ MÓNICA!!!!!
Per altra banda, tornava a fer una cursa després de trencar-se el braç la Noemí Moncayo: la cursa li va anar bé tot i que va acusar el fet de no entrenar duranr el temps de la lessió, i el final se li va fer una mica més dur.

Pel que fa a la participació masculina dels atletes que entrenem, comentar que Xavi Pinent va fer una cursa, després de molt de temps reuperant-se d’una lesió.  El seus temps va ser de 3h23’.  Finalment, Paco Monforte, representant del grup d’adults del ATE, passar per l’arc d’arribada amb 3h38’, amb cansaments, però content.

Així doncs, un bon dia d’esport a la falda del port, i amb una bona organització. Felicitats per la Cursa, tant als organitzadors/es, com als corredors/es