dimarts, 24 de maig del 2011

ELENA, CADA DIA MILLOR.

Feia dies que no parlàvem d'ella, però no perquè estigui inactiva o amb resultats poc destacables, ja que el que li passa a Elena és tot lo contrari.

Des de la Marató de la Sènia, on va fer una carrera impressionant, no havíem tornat a parlar d'ella, i això només es culpa nostra, que no trobàvem el moment de fer aquest escrit a una campiona. I dic campiona, perquè últimament s’ha acostumat a trencar la cinta, com diu ella, i li ha agafat tant de gustet que no vol parar. Lo difícil però es voler i poder, i això és lo que ha aconseguit ella en aquestes últimes curses. Va guanyar la duríssima cursa d'Alfara de Carles, 1 setmana després de fer un ultra trail a França (citadelles) de 71km on va aconseguir una magnífica 7a posició tot i ser conservadora al inici de la prova.
A més de tot això, ha guanyat aquest any a Xerta i al Reguers no ho ha pogut fer, ja que li tocava estar a l’altra banda, a la dels organitzadors. Després a les altres curses sempre ha ant pujant al pòdium, la qual cosa indica que sempre està allí, però últimament se n’està sortint!!!! La veritat és que cada dia la veiem millor, i això també dóna molta satisfacció.

El diumenge arriba la cursa de Paüls, això són paraules majors, però estem segurs que tu, Elena, estaràs per allí davant, i que la setmana vinent podrem fer una crònica parlant dels teu bon resultat. A TOPE ELENA!!!!

I en un horitzó una mica més llunya, després de l’estiu, queda un gran repte, un d’aquells que quan ho comentes la gent diu: UFFFFF!!!!! El tor des géants, una prova de 330km i 24000m de desnivell positiu, un repte per impressionant, del que en un altre moment ja en parlarem.

Ara, per acabar, només quedar dir que tot i que pareix molt fàcil el que va fent Elena, i que aconseguirà superar tots aquells objectius que es proposi, no ho és tant. I és que questa facilitat que nosaltres percebem és el resultat de la confiança que ens dona ella com a atleta, una confiança aconseguida amb molt d’entrenament i amb molt de patiment, cosa que no estar a l’abast de tothom.


ELENA CONTINUA AIXÍ!!!!! FELICITATS PER LES TEVES VICTÒRIES I LES QUE VINDRAN!!!!!

4 comentaris:

  1. Amunt ! Sempre Amunt Alena! Una abraçada! Ja tinc ganes de trobar-me bé i córrer al teu costat! Una abraçada

    ResponElimina
  2. Uffffffff!! m'he quedat sense paraules.
    La veritat és que estic molt contenta amb tot el que estic fent, veig que els meus objectius s'estan aconseguint, però tot aixó gràcies al esforç, a la constancia i a uns entrenaments ben fets( culpa vostra!! jeje).

    dir-vos que estic totalment a les vostres mans.
    Gràcies, gràcies, gràcies.

    Elena

    ResponElimina
  3. Cris-Dani: felicitats per la futura paternitat i benvinguts al club dels papis. Avant i canvi

    ResponElimina
  4. Merci Sama!!!!

    Ja estem propet, en poc menys de 2 mesos ja estarà aquí. A veure que tal!!!!

    Vatros què tal? el peque bé?

    Ens parlem

    ResponElimina