dimarts, 14 de juny del 2011

CANFRANC - CANFRANC I TOZAL DE GUARA.

Aquest cap de setmana, uns quants valents de la UEC Tortosa s'han desplaçat a terres aragoneses per fer una marató de muntanya el dissabte i el diumenge, els del tor, una cursa de 21km. Entre aquests, Elena, que comença un altre macrocicle encarat a la preparació d'aquest repte tant gran que li espera al setempbre.

Dissabte la marató sortia des de Canfranc per fer 42km i 7.500m de desnivell acomulat i acabar arribant al mateix lloc de sortida. Les sensasions d'Elena bonísimes, molt cómoda, fent la cursa amb grup i amb la sensació que encara li sobrava energia a les cames. Finalment van arribar en grup uequero en un temps de 9h10'


Diumenge, acabant més fresca que una rosa!!!!
 Diumenge, amb poc temps per a recuperar el cansament de la marató, tocava una cursa de 21km amb un perfil dividit en dues parts, una pujada i una baixada. Les sensacións d'Elena, novament molt bones, sense notar-se carregada de cames i apretant al tram final per tal d'adelantar a una fèmina abans de creuar la línia d'arribada amb  3h  i 3a veterana.



La veritat és que una molt bon entreno amb sensacions inmillorables

Ara a descansar i recuperar, que li esperen uns mesos intensos i amb molt de volum. Aquest proper cap de setmana la Nocturna Fredes-Paüls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada