dilluns, 20 de juny del 2011

NOCTURNA FREDES-PAÜLS

Aquest cap de setmana s'ha fet la quinzena edició de la marxa Fredes-Paüls, una travessia que creua el port de sud a nord, amb una 50 km aproximadament.
En aquesta edició 775 persones han pres part de la marxa, alguns fent la primera o segona meitat, i gairebé 400 persones han decidit fer-la tota. l'ambient immillorable.
A les 18h es donava la sortida des de Fredes, i en 4h1' arribava el primer a Paüls, quan el sol encara il·luminava aquestes terres, rebaixant 6' l'antic record. Al cap de 1h20' de l'arribada del primer, arribava la primera fèmina, amb un temps de 5h23' i rebaixant el seu propi record en uns minuts.  Destacar també la bona marxa de Belen Balaguer, que va arribar en 5h15' tot i que al final José Luís es va fer mal i van anar mes lents.

Pel que respecta als atletes que entrenem, destacar la tercera posició d'Elena, que tot i plantejar-se anar a gaudir i no apretar, va fer-la amb 6h30', arribant molt sencera al poliesportiu de Paüls. Molt bé Elena, la veritat és que estàs en un estat de forma molt bo.
Per altra banda, Mònica també la va fer tota, invertint 9h en fer tot el recorregut.





També a la cursa van prendre part membres del grup d'adults del ATE. Lluís Puentes va fer la primera meitat en 2h50', no està malament tot i no trobar-se gaire bé. Paco Monforte va fer la primera meitat en 3h25', molt bé, cada dia millor. Finalment Felipe Aragon i Roger Turch la van fer tota en poc més de 8h. Felicitats a tots!!!!






Menció especial vull fer a Kiko Garcia, que va haver de plegar a Caro, ja que el seu genoll encara no està del tot recuperat. La veritat és que a la sortida ja sabia que això podia passar, però ho va intentar. Bé Kiko, aquest any no ha pogut ser, però l'any vinent estaràs allí!!!! ARA A RECUPERAR-SE I EN UNES SETMANES A DONAR GUERRA!!!!!

Bé, i per acabar, com me va anar a mi?
Pos la veritat és que molt bé. Vaig començar poc a poc, pensant que no havia entrenat gaire, i que 48km donen per a molt. La primera part vaig anar tranquil, reservant molt, finalment en 3h18' arribava a Caro, on estava Cristina, que va pujar per a veurem només 10' que vaig estar al restaurant  QUINA DONA QUE TINC!!!!!
Després, a la segona part em vaig torbar molt bé, i en 3h vaig arribar a Paüls fent un temps total de 6h33', prou bé per la preparació que portava. Van ser 20km on vaig gaudir molt, sensacions molt bones, adelantant a tots el grups que trobava i deixant-los enrrere, i fent la baixada de l'enrajolada xalant com un xiquet.
Una nocturna on vaig xalar molt i que em quedarà al record.

Bueno, res més, felicitat a tots el participants i a l'organització, ja que no és fàcil moure tot això!!!!!

Elena, Kiko i jo fent els deures abans de sortir.




1 comentari:

  1. Bones,

    Primer que res felicitar a totes i tots aquells que van pendre part de la nocturna i el seu resultat.

    Per un altre costat, no patiu! Ja li vaig fer jo una GRAN MENCIÓ ESPECIAL AL MEU GENOLL!!! jejej

    Li vaig dir de tot!! Menos guapo!!!

    Una abraçada

    ResponElimina