dilluns, 26 de setembre del 2011

ELENA: DEL TOR DES GEANTS A NOVA YORK

Elena, Finisher del tor Des Geants

Com ja sabeu tots, els valents de la UEC van acabar amb 147h els 330km de recorregut d'aquest prova. Elena, lúnica uequera, va arribar amb tots ells, i molt contenta d'haver aconseguit completar aquest exignent recorregut per la zona alpina. Cal felicitar-los a tots per haver superat el repte, ja que no era cosa fàcil.
Cal dir que Elena, tenia tamor pel seu genoll, però aquest es va portar molt bé, algun cop es fa fer notar, però va deixar completar el recorregut.
Amb aquesta prova, Elana ja s'ha convertit en una especialista dels ultres (El del montblanc, la PTL, el del Sobrarbe  i molts més que ha anat fent aquests anys)

Però després de tot lo fet, Elena, no en te prou, i ara tot i que esta en un periode de descans, ja te el cap ficat en la Marató de Nova Yorc. Una prova que suposa un canvi radical del fet aquest més de setmbre, i per a la qual només té 40 dies. Així doncs, el 6 de novembre, estarà a l'altra banda de l'Atlàntic fent 42km per asfalt, lluny de la natura i les muntanyes, però prop de molta gent.

Bé, com ja podeu veure no hi ha qui l'aturi, la qüestió és no parar!!!!

Que vagi molt bé Elena, segur que gaudiràs de la prova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada