dimarts, 15 de maig del 2012

CURSA DEL VENT

El diumenge, sota un solt de justícia que va fer pujar la temperatura fins els 30º i va afegir un plus de duesa a una cursa que per ella mateixa ja ho és prou, es va disputar la cursa del vent als Reguers. Uns 150 participants prenien part a la cursa i entre aquests, 3 representants del grup d'adults de l'ATE, Judit, Xavi i Joan,Perdo i Vero. També Mónica Olivan estava present a la cursa. 

La cursa consistia  bàsicament en tres pujades, la de la bassa de Ganduls, la de Farrubio i la de Penyaflor, i amb les respectives baixades, que eren bastant tècniques.

Pelque fa a la cursa femenina va guanyar la Lucia Caballero, que reapareixia després de no veure-la en les últimes curses,  amb una avantatja de 4' sobre Mónica, que tot i que havia de dosificar una mica, doncs aquest cap de setmana va a fer la marató de Zegama, al ficar-se el dorsals va canviar el xip.
Per darrera d'ella arribava Judit, a 2' i amb la felicitat d'haver fet una bona cursa al mateix moment que s'ho passava bé.
Així doncs, les dues atletes de l'ATE Coll de L'alba, que entrenem, van fer una bona cursa i van poder pujar al podi absolut.
No hem d'oblidar a Vero, que va voler fer una cursa dura i que la va acabar, cosa que no era fàcil per a ella.

Pel que fa a la categoria masculina es va emportar la victòria Kiko Martí de forma molt clara. Pel que respecta als integrants de del grup d'adults, Xavi es va estrenar en les curses de muntanya i tot i que va patir, s'ho va passar tant bé que ja s'ha apuntat al trail de Rasquera a Tortosa. Joan, continua fent les curses amb més desnivell i en aquesta va patir bastant, la calor i les fortes pujades li van fer passar mals moments, però el fet d'arribar a la meta i acabar la cursa li va recompensar el sofriment. I Pedro, va fer de Manso de Vero i juntament amb Dolor i Roger (el presi de l'ATE) van fer d'escombra de la cursa. 

Finalment nombrar a Elena, que no es v perdre la cura, sinó que hi va ser més present que en cap altra, ja que era una de les organitzadores.


Ara, aquesta setmana Mónica Olivan marxa, cap a Zegama,  la resta a pensar amb la Rasquera-Tortosa del dia 27.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada