dimarts, 5 de febrer del 2013

Mitja de Granollers

El passat diumenge da 3 de Febrer uns quant atletes del grup d'adults van  desplaçar-se fins a Granollers la mitja marató. 12.000 persones a la sortida, tot un espectacle, i entre aquestes estaven Vero, Pedro, Sonia P., Susana, Esther, Joan, Maite, Dolors, Pau, Xavi, Sílvia i Kiko que pretenien fer aquesta prova, alguns per primer cop i altres en canvi repetien després del bon sabor de Boca que els va quedar de l'edició anterior.

El Primer en arribar de tots ells va ser Kiko, que aconseguia baixar la seva marca de l'any passar i arribar amb 1h39', a 5' d'ell arribava Sílvia, que era la tercera vegada que la feia i cada any ha anat baixant temps. A poc més de 30'' arribava Xavi que s'estrenava amb l'asfalt i que al acabar va veure clar que el seu és la muntanya. I amb 1h46' arribava Pau, content, però amb la sensació que hagués pogut rebaixar una mica més aquesta marca.
Amb 1h47' arribaven juntes Maite i Dolors amb ritmes diferents durant la cursa, doncs una va anar progressant i l'altra va sortir més ràpid i va patir una mica al final, però arribant juntes i amb un temps molt bo.
A 4' entrava Joan, que va oblidar-se del crono per tal de gaudir de la mitja i a trobar bones sensacions i a 2' d'ell arribaven dos fèmines més. Susana i Esther, que s'estrenava en una mitja i que ho va fer molt bé, apretant a Susana en algun moment.
Finalment, passades per poc les dos hores arribaven Sónia P, amb 2h02' i molt contenta per haver rebaixat la seva marca amb més de 6' i a cap de 2' Vero que ho va fer molt bé juntament amb el seu "manso" Pedro.

Així doncs, una bona representació del grup, amb uns resultats molt bons de tots i ja que els que s'estrenaven van fer.ho molt i bé i els que ja repetien van aconseguir baixar la marca del 2012. Ara només em quedar Felicitar a tots/es i animar-los a que continuïn entrenant per fer-ne més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada