dimecres, 3 de juliol del 2013

Connectant de nou. Últimes cròniques.

Després de passar uns mesos amb una mica desconnectat, és hora de ficar-nos al dia de les curses fetes i els resultats obtinguts.

Comencem pel grup d'adults, que ha disputat diferents curses. Al  Les Running Sèries Sílvia i Dolors han fet unes curses màginiques amb temps de 45 i 46' i liderant les seves categories i ocupant la segona i tercera posició respectivament de la general absoluta. Cal animar-les a que segueixin treballant per mantenir aquestes posicions. Pili C, també ha disputat algunes curses del circuit, però es va lessionar abans de debutar en la seva primera Mitja. Des d'aquí molts ànims en la seva recuperació.
Continuant amb el grup d'adults, el dia 22 de juny, més de 15 integrants ens vam desplaçar fins a Fredes per fer la Marxa Nocturna de Fredes a Paüls, una quants feien la primera meitat i 6 valents/a intentàvem fer-la tota, al final en vam ser 5 amb uns temps molt bons, Xavi 6h41, Paco 6h51', Joan 7h 30' Montse uns minuts per baix de les 9h i jo amb 6h35'.
Una setmana  després Sílvia feia la Pujada a Caro amb 2h30' i pujant al pòdium, un magnífic resultat,  i aquesta mitja també la disputava Rafel Moseguí, que ha fet una bona progressió aquestes últimes setmanes, disputant els 10.000 amb 38' i estrenant-se en dues mitges, la de l'ampolla, amb 1h28' i la pujada a caro on va aconseguir baixar de les 2h, concretament 1h58'. Moltes felicitat a aquest corredor, que amb pocs mesos d'entrenament i poc volum està fent uns bons temps i que de ben segur millorarà amb els pròxims mesos.

Els triatletes també han anat fent competicions. Pau va assistir al campionat d'Espanya de Triatló Sprint de grups d'edat a Altafulla. Fa fer-ho amb 1h01' i va arribar 17è de la seva categoria. Edgar i David  Curto també han anat fent diferents proves, el primes en distàncies sprint i el segon en olímpica i han millorar les marques d'altres proves similars.

Finalment, Elena, que estava amb un bon moment de forma, va tenir no va tenir la sort de cara a la segona prova del circuit d'ultraresistència de le FEEC, la del Coll de Nargó, i va tenir una desafortunada caiguda que li va comportar un lesió que la tingut unes quantes setmanes sense poder córrer. Aquest cap de setmana intentarà tornar a Competir a la Núria-Queralt, de 92km i 5800m de desnivell positiu. Esperem que li vagi molt bé i des d'aquí li dinem molts ànims.

I fins aquí l'actualització de les proves i els resultats que han fet els atletes i triatletes que entrenem. Esperem que tinguin sort i puguin treure bons resultats en futures competicions.

Anirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada