dimarts, 1 de juny del 2010

Cap de setmana entretingut


Aquest passat cap de setmana, ha estat entretingut per esportivament parlant a la nostra ciutat ja que s’ha celebrat el dia de les seleccions catalanes, jornada que entre els seus actes incloïa la Epic run, una cursa d’obstacles, que va acabar decepcionant una mica per la poca quantitat d’aquest, la qual cosa va fer que es quedés amb una cursa de 7 km per la nostra ciutat.
El millor de tot, van ser les disfresses d’alguns participants, guanyant el premi a la millor, la que portaven el de Jesús, i entre ells Joan Perales, a qui es pot veure a la foto.


Després del dissabte de les seleccions Catalanes a Tortosa, el diumenge Joan i Jo mateix, Dani, juntament amb altres companys com Abel, Sergi o Jover, vam dirigir-nos cap a Xerta on es feia la IV Marató del Riu Ebre, amb un recorregut atractiu d’uns 65km i amb algunes pujades realment dures que acumulaven un desnivell positiu final de 1500 metres. Després de no tenir gaire bones sensacions al inici Joan va acabar amb 3h43, i Dani amb 3h49, patint més de l’esperat per la ressaca de tornar a córrer després d’un any i mig.
Al final però el que conta és passar-s’ho bé i agafar-ho com un entrenament per a propers objectius, la qual cosa es va aconseguir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada