dilluns, 7 de juny del 2010

JA ARRIBAT EL LLOP!!!


Estem a menys d’una setmana per a la cursa del llop, caracteritzada per la seva extrema duresa en totes les seves etapes. 190 km en bici de carretera, 32 km de cursa de muntanya, 16km de piragua de mar, això el primer dia. El segon 24km de piragua de riu, la mitja marató amb un desnivell de 1000 metres positius i per acabar el dia 110 km de bicicleta de muntanya. Així doncs, dos dies de competició, que impliquen un gran repte pera tots aquells que ho volen fer amb la seva totalitat.
Aquest any són 17 els esportistes que s’animen a intentar-ho i entre ells es troben Joan Perales i Javi Gine. Els dos han portat un bon entrenament i faran un bon paper en aquest cursa del llop. Des d’aquí animar-los i desitjar-los molta sort. Segur que ho fareu molt bé!!!

També en aquesta cursa es pot fer alguna etapa i una competició per equips. Marc Treso farà les dos etapes de piragua com a integrant d’un equip. Per la nostra banda, Cristina i Dani faran la curta de BTT, 83 km, i el dia abans Dani farà la llarga de bicicleta de carretera.

Així doncs un altre cap de setmana amb intensa activitat, que esperem que vagi molt bé per a tots nosaltres.

Continuarem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada