divendres, 10 de setembre del 2010

CARDÓ


Avui, aprofitant que els coles de Tortosa teníem festa, Cristina i Jo hem anat a Cardó, pujant per Tivenys. una ruta de 66 km i 1000 metres de desnivell positiu acumulat.
Hem sortit a les 11 del matí acompanyats de Josep, el meu germà, que fins a Tivenys ha vingut amb nosaltres. Quan encara no portàvem 5km, Cristina ha punxat, ho hem arreglat i a seguir.

Pujada a Cardó des de Tivenys
En una estona de rodar pel canal, hem arribat a Tivenys i després de estar un ratet xarrant, ens hem despedit de Josep i hem iniciat la dura pujada d’uns 10 km i més de 700 metres de desnivell positiu. La calor apretava i la pujada ha estat una bona tortura per a unes cames que feia més de tres setmanes que no feien res (una mica locura fer aquesta ruta avui.)

Al arribar a dalt, una bona baixada per pista fins al balneari i després de menjar una mica, cap a Benifallet, des d'on ens hem dirigit a la l’estació de tren de la via verda per fer un bon dinar, que falta ens feia. El dinar molt bé, la veritat és que un restaurant diferent, pel fet que està al mig de la via verda i que és una antiga estació, i a més és econòmic i el menjar estar bo.

Després de dinar, via verda fins a Tortosa i un total de 66 km i 4h45'. BONA RUTA.




Dani

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada