dilluns, 20 de setembre del 2010

XTREM MAN MENORCA

El Passat diumenge dia 12 es va disputar a la illa de Menorca, concretament a la localitat de Fornells, l’Extrem man 113. En aquesta prova van participar alguns triatletes de les nostres terres, entre ells Marc Treso. El trialeta tortosí va tenir una actució destacada, arribant a la meta amb 4h51 minuts i el 19è de la general. Durant la competició va anar millorant, ja que a l’aigua no es va trobar gairé bé i va sortir el 104, però en la bicicleta i corrent, va progressar, sent el 27 en la bici i el 13 corrent, la qual cosa li va permetre entrar en aquesta posició, sent el primer de la categoria M20.
Des d’aquest bloc volem felicitar a Marc, que tot i no arribar a aquest triatló en unes condicions físiques excel•lents, va competir molt bé.