dilluns, 17 de gener del 2011

CURSA LES II TORRES

Aquest cap de setmana, s'ha inicia el circuit de curses de muntanya de les terres de l’Ebre 2011. Campredó ha estat l’escenari de la primera cura de muntanya d'aquet any. A més de la cursa, també hi havia la possibilitat de fer una marxa o el canicros.

Elena, va fer la cursa, a la qual arribava després d'una lesió i amb poc rodatge. En teoria havia d’anar a un ritme còmode, però després de 4 km va deixar el grup (del Manso), que anava a ritme suau, i va anar fent i fent fins situar-se en la segona posició, ja sabem el que li passa quan es fica un dorsal. (jeje)
Per altra banda, Mònica, va fer el canicros. Segons ens comenta ella mateixa, s'ho va passar d'allò mes bé, tot i que va tenir algun petit ensurt amb el dàlmata que portava, que pel que sembla al principi anava amb el turbo ficat.
Finalment, es van repartir pernils a tots els que pujaven al pòdium, i tant Elena com Mònica van marxar carregades cap a casa.

Ara, en dues setmanetes el circuit continua a Benifallet, on Mónica i els seus col•laboradors estan muntant una bona cursa i marxa. Així que ja ho sabeu, el dia 30 de Gener cap a Benifallet.


7 comentaris:

  1. Ei, per cert, Kiko va perdre la virginitat!!!!!
    Me penso que ja s'angantxat!!!

    ResponElimina
  2. Cert! He perdut la virginitat! I, sincerament, m'ha agradat i molt! Ja es sap, aquestes coses sempre agraden! Jeje! Tot i que espero veure altres cares en altres curses del circuit: Dolors (que ja té bambes), Paco, Maite, etc.

    Ja veureu com la cosa dóna gust!

    Una abraçada

    Per cert, un format nou de blog i força explosiu! Felicitats al creador! ;)

    ResponElimina
  3. Quico, es que això de córrer descalça és una mica perillós per muntanya jeje.Pronte pronte faré el meu "estreno" amb les meves super "bambes" rosa fosforito, per caure de cul!!!

    ResponElimina
  4. Merci per lo del bloc i el creador, però aquest bloc es cosa de dos:
    De Cristina i de Dani.

    I pel que fa a les properes curses, a veure si es veuen samarretes de l'ATE.

    ResponElimina
  5. De tots es sabedor que aquest blog és cosa de dos. jeje. Però també diuen que Déu va crear el Cel i la Terra ell solet...i a l'hora de la veritat n'eren 3 (Pare, Fill i "Aspiritu Santo"). jeje! No us enfadeu, eh...Què és per a ficar un poc d'humor a l'asunto.

    Doncs sí, ara a veure si comencen a aparèixer samarretes de l'ATE... Després d'entrenos com els d'ahir...segur que la gent s'apunta.

    ResponElimina
  6. Un entreno de no res, si no fos per un que no calla......

    ResponElimina
  7. Que guai!!!! no ho havia llegit!!! gràcies!!!!!Monix

    ResponElimina