diumenge, 27 de febrer del 2011

CURSA DE LA CAMETA COIXA. MIRAVET


 





 Avui hem estat a Miravet, gaudint de la quarta cursa del circuit. Amb el riu i el castell com a grans espectadors, s’ha disputat aquesta cursa, que jo personalment he vist des de la barrera. La tendinitis encara no està del tot bé, i avui he pujat a acompanyar a Cristina, que feia la marxa juntament a Felip i Esther. Jo amb la càmera al costat he recorregut el últims quilòmetres de la cursa, animant al personal i fent fotos.

Pel que fa al tema esportiu dir que ha anat molt bé per als atletes que entrenem. Elena ha tingut molt bones sensacions i com ja va passar a Ginestar a anat amb Belen. Al final Belen ha estat tercera i Elena quarta amb 2h39’. Ara amb una setmana la Marató de Barcelona, canvi de superfície i de sensacions. Que vagi molt bé Elena!!!!

Per altra banda, Mónica se n’ha sortit, ha acabat sisena amb 2h 56’ i demostrant un molt bona progressió des de la temporada passada. La veritat és que està entrenant molt bé, i això s’ha notat avui, molt bé Mònica!!!!! Ara a continuar entrenant per a Xerta, que és el pròxim objectiu.

Lupe i Rosa, també han estat presents a Miravet, han patit, però ho han fet molt bé i han acabat amb 3h 18’ i 3h 21’ respectivament. Poc a poc van millorant, però la dada més significativa de la progressió que estant fent, és el fet que la temporada passada Lupe va fer 11’ més i rosa 15’ més. Ara toca continuar entrenant per a fer una bona cursa a Xerta.

I Finalment els de l’ATE. Per una banda Dolors, que ha acabat amb 3h25’, i demostrant que això de les curses de muntanya cada cop li agrada més. Per una altra banda Paco, que ha fet 3h04’ en la seva primera cursa de muntanya, i acabant molt content de com ha anat tot. I per l’altra Kiko, que és de la UEC i del ATE al mateix temps, i que ha acabat amb 2h41’ després de patir el seu, però acabant amb satisfacció. Ara a aquest últim li espera l’ultra de Xerta on esperem que el pugui acompanyar i on també esperem que Dolors i Paco ens acompanyin en alguna de les tres etapes.


 




1 comentari:

  1. Gràcies!! la veritat que vaig disfrutar molt, va ser espectacular!! durant bona part de la cursa vaig portar un bon Manso, de tant en tant sentia: tranquila, encara ens queda, quieta que ens coneixem....la veritat que aquestes paraules me van anar bé per arribar molt sencera al final, este xic promet!! gràcies KiKo!! i enhorabona vas fer una bona cursa!
    Felicitats Monix!! com es noten los entrenos del dijous eh?
    i a la meva cosina, dir-li que estic molt orgullosa! és molt valenta!! no se per que serà que quan es posa un dorsal és transforma, seràn el gens? jeje

    a veure que passa el diumenge per l'asfalt? sense desnivell, sense baixades técniques.....sort que aniré amb la companyia privilegiada del MANSO!! Aix

    ResponElimina