dimarts, 15 de març del 2011

XERTA, PRIMER ULTRA TRAIL DE LES TERRES DE L'EBRE

Últimament, les proves d’ultra fons han anat agafant cada cop més importància, i actualment són moltes les persones que es plantegen fer aquestes proves com un repte personal, en el que l’objectiu no és guanyar o arribar amb una determinada posició, sinó acabar-ho. Aquestes proves fiquen al cos al límit, tant física com psicològicament, la qual cosa però, no fa disminuir l’èxit d’aquestes proves.
Curse com UTMB , la PTL, la Marató de Sables, el Tor dels Gegants, la Titan desert o els pedals de Foc Non Stop, comencen a ser conegudes fora del propi món d’aquell esport, i es comencen a veure a algunes notícies com a gestes populars, la qual cosa dóna una espenta més a aquestes proves.

Ara, i després que alguns corredors de les nostres terres hagin participat en aquestes proves amb renom, arriba aquí, concretament a la població de Xerta, el primer ultra trail, possiblement un germà molt petit, però al cap i a la fi una prova de 105km corrent, dividits en tres etapes. L’èxit d’inscripció ha estat molt bo, i així ho demostra el fet que hi hagin 150 inscrits, nombre que es va fixar l’organització com a màxim. I això que és la primera edició.


Aquest fet, em planteja una pregunta, que tenen aquestes proves que enganxen tant? La resposta potser ens la conten el dissabte dia 19 a Xerta, on uns quants valents i valentes ens explicaran les seves experiències en tres proves d’ultra fons. NO US HO PERDEU!!!!!
Podeu veure horaris de les xerrades i informació de l’ultra a: http://www.utlesfonts.com/

Si algú té la resposta a la pregunta pot contestar-la al comentaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada