diumenge, 1 de maig del 2011

CAP DE SETMANA AMB LA GENT DEL ATE

Aquest cap de setmana he estat envoltat per gent del ATE.

El dissabte Dolors, Susana, Kiko i jo vam fer una volteta per asfalt per la zona del Coll de l'Alba. La idea era fer una volteta pel mas de la Lentà, la Font de la Gràcia i hostal de Don Ramón, i així va acabar sent. En principi Susana volia fer la meitat, però poc a poc va anar fent i al final pos va acabar fent els 16km amb nosltres quatre, acabant la volta fent la pujada al Coll de l'Alba per la banda de l'hostal de Don Ramon. Bueno ja veieu que cada dia fem una mica més. Estan a Tope estes noies!!!  I si no mireu a Dolors, que va fer la última pujada apretant les dents i avui diumenge ha quedat segona a la cursa Popular!! MOLT BÉ!!!!!!
Bé, pos això va ser el dissabte a la matí.

I a la tarde de competició a Amposta amb els xiquets i xiquetes del club, que ho van fer molt bé.




Avui diumenge Cursa Popular de Tortosa, on ens hem trobat unes 900 persones. El recorregut era de 4km, completant-lo amb poc més de 12' el guanyador, Llorenç Sales. Avui era un dia per a que tots els del grup d'adults ens trobessim, i així ha estat, hem corregut tots, cadascú al nostre ritme (tots mol bé sobretot Dolors Ferreres i Paco Monforte), i després hem comentat la jugada. Tot i que no us ho pergueu, casi cap alumnà del grup sap el temps que ha fet!!! INCREIBLE!!!! Jo que havia de ficar nota!!!!! Uf, és que no pots fiar-te'n.

Bé, pos aquest ha estat el cap d setmana amb els de l'ATE.

Podeu mirar les fotos aquí.

Ruta del dissabte:

DANI!!!

3 comentaris:

  1. Jo no se el temps, però he sortit últim i he arribat just abans que Llorenç

    ResponElimina
  2. Home, jo ja t'ho vaig dir: Ets un superdotat!!!! Cada dia més ben dotat!!!! eh... esportivament parlant!!!!!

    ResponElimina
  3. Si que ha sido un fin de semana intenso, estoy contenta de haber podido compartir la salida del sabado, con los animos de los tres para que siguiese adelante,además eufórica como madre por los resultados de Amposta. Y hoy en la Cursa Popular que decir.... En Medicina se sabe que el "grupo" (terapias grupales) cura por si solo, y para muestra un botón.
    Susana.

    ResponElimina