dimarts, 29 de novembre del 2011

88a Jean Bouin. Bons resultats per al ATE

L'Atletisme Terres de l'Ebre amb Marta Dominguez.

El club d'atletisme Terres de l'ebre es va desplaçar fins a Barcelona per disputar la cursa més antiga de catalunya, Amb un ambient d'atletisme increible i on es reuneixen corrdors populars, atletes de escoles de totes les categories i professionals d'aquest esport.

Sortida de la cursa Open amb Esther, Cristina i Dani
La jornada s'iniciava amb una cursa popular de 10km, on Esther, Cristina i Jo vam sortir a fer aquest km per carrers emblemàtics de Barcelona i envoltats de 10.000 persones.
En acabar la cursa open, torn per als nens i no tan nens, que feien voltes a un circuit molt que envoltava la zona de les fonts i en el cas dels més grans que pujava per darreres del museu. L'actuació del Terres de l'Ebre va ser molt bona, aconseguint dos terceres posicions (Dayana Alemany i Toni Gimenez) una segona posició de Nerea Accensi i un trioms per part del Mohamend Benyazid. Però a més dels pòdiums esmentats molts altres atletes van fer molt bones curses i van arribar a la meta a les primeres posicions (Marta Herrero, Iñigo Santillana, Maria Tomàs, Ivan Santillana...)

Finalment, per tancar la prova, una cursa espectacular on hi van córrer atletes com la Marta Dominguez, la Natàlia Rodriguex, el Keniat Kiprono Menjo i molts altres atletes professionals.


Més INFO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada