dissabte, 10 de desembre del 2011

Volteta guai i Immaculada!!!



Després de tenir un pont de 4 dies (per a alguns) i després tenir una dia més de festa, era el dia ideal per fer una volta pel port en companyia de la gent del ATE. 
El dia prometia, solet, una mica d'airet (sensacional per tenir bones vistes) i bona companyia, en total 10 persones(Esther, Kiko, Vero, Joan, Judith, Dolors, Roger, Pedro, Cristina i jo mateix). Així que a les 8:30 aproximadament sortiem del llac d'ossera a un ritme de xino-xano, aquell d'anar parlant (sempre que el camí no pujava fort) i fer parades per fer una bona foto (que hem vam fer un bon repertori). amb aquest ritmet anem agafant altura i arribem a la font de la vall de l'infern, que avui baixa amb aigua, no sempre es pot veure així. Després anem creuant tarteres espectaculars, algunes d'elles amb un desnivell brutal, i que mereixen para-se una estona per fer unes bones fotos. 
Així anem fent i passant els km fins arribar a la pista que ve de Paüls i ens ha de dur al GR que connecta aquest poble amb Alfara. Abans d'emprendre la forta pujada una mica d'avituallament i cap a dalt, pujar una quants minuts per tal d'arribar al coll d'Alfara -Paüls i gaudir d'unes bones vistes de tota la vall de l'Ebre i fins i tot en algun punt, dels Pics més alts del Pirineu nevats. 
Després de passar aquest coll ja acabem les pujades, o això sembla, ja que queden tres Kinders amb sorpresa (algunes pujadetes!!!!) i fent camí arribem a la Moleta, on fem la visita de rigor i emprenem la baixada fins al la font Nova i després fins al Cotxe.
Finalment, hem passat una matí divertit, fent esport, gaudint d'un bon dia i amb sorpreses kinder, i hem aconseguit tenir una bona excusa per fer la migdiada.  
Ara a pensar en la pròxima. Ja ho sabeu, no us l'heu de perdre!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada