dimarts, 31 de gener del 2012

CURSA DEL PASTISSET

Diumenge passat, es va disputar la segona cursa del circuit de curses de muntanya de les Terres de l'Ebre. Benifallet, com ja bé sent habitual, va ser la seu d'aquesta cursa que tenia 26km i 1400m de desnivell positiu.

De sortida molta gent, tant a la cursa com a la marxa, i una nova equitació, la de l'A TE Coll de l'alba, que estrenàvem samarreta després de la fusió, i la gent amb ganes de fer-ho bé. Aquest any hi havia un canvi al recorregut de la cursa, ja que la volta de dalt es feia al contrari, i això va significar que es baixessin una mica els temps.
Pel que fa als resultats, anem per parts. Per una banda Elena feia la cursa per acumular volum després de la lesió i la cosa li va anar prou bé, bones sensacions que permeten anar millorant de cara a l'ultra de Xerta. Per altra banda, del grup d'adults del ATE coll de l'Alba corria Judit, que després de fer una bona actuació a Campredó venia amb moltes ganes, i que ho va fer molt bé, 8à de general amb un temps de 3h38'. Continua així.

Altres membres del grup van ser Àngel Accensi, Ivan Pastor i Domenec Niella. El primer va baixar de les 3h i va fer una molt bona cursa, acabant 7è de la seva categoria, on hi havia un nivell impresionant. Per la seva banda els altres dos van fer 3h13', una bona cursa.

A la Marxa Esther i MªJosep, van fer la marx amb 1h50', molt bé les dos.

A nivell Personal la meva cursa va ser per oblidar, amb rampes des de cardó que al final hem van fer anar caminant, bueno, s'ha d'entrenar més.
I Critstina Va fer la marxa amb 1h45', anar entrenant a veure si pot fer alguna cursa.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada