dimecres, 25 de gener del 2012

Creix el grup d'adults.

Després de la fusió del Coll de l'alba Running i l'ATE, alguns del membres del coll de l'alba que ja estaven aconseguint bons resultats a les curses de muntanya, van voler començar a entrenar d'una forma més específica i organitzada i per això van anar venint a la pista d'atletisme per fer entrenaments. Ara, després de veure aquesta demanda, des de la junta de club s'ha decidit ampliar el grup d'adults ficant un subgrup amb un nivell més alt, amb uns entrenaments més exigents i amb un control per part d'un entrenador, que en aquest cas soc jo mateix. 
La idea és entrenar un 5 dies a la setmana amb els entrenaments proposats per l'entrenador, un dia, els dijous, fer un entrenament amb meva presència per anar millorant aspectes tècnics, fer alguns test, o alguns exercicis específics.  A més a més, podran comtar amb el meu assesorament.
Aquest grup ja està en marxa, ara hem de fer-lo gran, tant aquells que feu muntanya com es que fu asfalt. Així que si hi ha algú que estigui interessat en formar-hi part, em pot enviar un mail o trucar-me al 600038268.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada