dijous, 15 de març del 2012

Elena: Imparable al II Ultra Trail de les Fonts.

Aquest passat cap de setmana, es disputava a Xerta l'ultra trail de les nostres Terres, el de les Fonts. Entre els més 200 participants també hi estava Elena, que als ultres es troba com peix a l'Aigua. Per davant Tenia 3 etapes, 120km i 6000m de desnivell positiu per gaudir d'una de la prova de casa, i la veritat és que crec que va "xalar molt".
Elena arribava amb pocs mesos d'entrenament ja que la lesió que va patir al Tor la va deixar fora de combat bastantes setmanes. Tot i això va començar a entrenar fort per tal d'arribar a aquesta prova el millor possible. Això va comportar que en les setmanes més exigents no acabes de notar-se del tot bé, però amb la compensació feta abans de l'ultra, tot l'esforç fet anteriorment va donar els seus fruits i així va quedar demostrat aquest cap de setmana.

Elena juntament amb el "manso"
Així, divendres sortia a la nocturneta acompanya per un exel·lent manso que no la va deixar ni un moment en tot l'ultra, i arribaven a Meta amb 2h10' i amb molt bona sensació a les cames. en poques hores havien de tornar a ficar-se les deportives per fer 70km amb molt de desnivell. I el dissabte Elena ES VA LLUIR!!!! Va sortir a un ritme fort i al veure que no es podia aguantar tota l'estona va baixar-lo, però una mica, ja que va ser capaç d'agafar a les fèmines que anaven davant i arribar primera de l'ultra amb 11h30' a Xerta. Les sensacions eren de cansament però també de satisfacció.
Ara ja només quedava l'etapa del diumenge, la cursa i aquí va arrasar, amb 4h07' va fer els 27km arribant un altre cop la primera del ultra i tornant a treure distancia al les seves perseguidores.
Elena havia guanyat el II ultra Tral de les Fonts i el millor de tot, amb una autoritat impressionant, ningú va ser capaç de fer-li ombra, cosa que enes setmanes abans , si li ho haguessin dit no s'ho hagués cregut.
I és que En les distancies llargues Elena és una atleta amb molt de nivell, que ha estat capaç de vèncer aquesta prova amb tant sols 2mésos d'entrenament després d'una lesió important, i això no ho pot fer tothom.
ENHORABONA ELENA PER AQUESTA VICTÒRIA!!!!!!

2 comentaris:

  1. La veritat que estic més que contenta, i sí, si m'haguessen dit fa dues setmanes que passaria aixó,vaja ni loca m'ho crec. En les sensacions que tenia que fins i tot us vaig fer trencar una mica el cap a vatros, tot i sabent que anaveu bé....;)

    Gràcies, gràcies, gràcies!!!!!!!

    Elena

    ResponElimina
  2. Bueno, una mica sí, que me vas fer trencar el cap, però bueno, tenia confiança en tu, i has demostrat que anavem per bon camí. Ara, ser capaç de fer el que tu has fet en tan poc temps d'entrenaments, no està a l'abast de tothom.
    Fer entrenaments així és un goig!!!!!
    Felicitats Elena.

    Cristina

    ResponElimina