dilluns, 16 d’abril del 2012

Cursa de Panxampla

Després del ultra de Xerta i la cursa de les fonts, vam tenir tres setmanes de descans per tal d'afrontar ara un seguit de curses bastant dures, llevat de la cursa de la Pobla, que era més corredora.
en aquesta hi va haver representació del grup d'adults, del la part femenina, doncs Judit, Sílvia i Dolors, van anar per fer aquest 24km. Finalment van aconseguit uns bons temps i van acabar contentes de la cursa feta, així Judit va fer 2h08' (5a de la general), Dolors 2h26' i Sílvia 2h28'.

Dos setmanes després, aquest diumenge, s'ha disputat la cursa d'Alfara, que ha reduït el seu recorregut de 30 a 23km, però que ha mantingut l'espectacularitat d'una cursa que passa per l'Espina després d'una bona pujada, per baixar pel mig de les rases cap al Toscar per després retornar cap al poble, passant per camins ben diferents, de la pedra seca a la sendera humida i del paisatge pelat al bosc ben poblat.
Amb aquest marc, diversa gent que entrenem va ser present a la cursa i la Veritat és que els hi va sortir molt bé. comecem per la part femenina.
Elena, que inicia ara el seu segon macrocicle i que venia amb una setmana amb volum, va fer una bona cursa, anant a més, va acabar segona a 3' de la Thais i de mostrant que eta molt bé de forma.


Mònica Olivan, també va fer molt bona cursa, arribant 4a de la general a 2' de la tercera i demostrant que està fent uns bons entrenaments que han permès una bona progressió aquestes últimes curses.
Judit, continua amb la seva dinàmica i tot que aquesta no era la millor cursa per a ella (possiblement massa tècnica) va acabar 7a de la general i molt contenta, bueno, com sempre!!!

Per la banda Masculina dos participants del grup d'adults, Domenec, que va fer 3h i que poc a poc va trobant el ritme que li toca i Joan Ventura, que després d'iniciar-se a aquest món de les curses de muntanya a Xerta i acabar "petat" va ser valent i va tornar-hi a Alfara. Aquí va acabar millor, crec que ja sabia on anava.

I ara, continuem amb una sèrie de curses llargues  dures. En 15 dies la Marató de la Fageda, després al Reguers, després El Trail de Rasquera-Tortosa i al Més de juny... bufff, curses per donar i vendre!!!!
Així que ja ho sabeu, AU POS A ENTRENAR, però en cap!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada