dimecres, 18 d’abril del 2012

Campionat de Catalunya de Relleus. Prèvia


El passat dissabte dia 14, es va disputar a Vilanova i la Geltrú la prèvia del campionat de Catalunya de Relleus en categories Benjamí, aleví, infantil i cadet. A les pistes, més 700 equips entre totes les categories lluitaven per tenir una plaça per a la final de dia 28, però a aquestes només hi podien accedir 16 equips en les distàncies curtes i 12 en les més llargues.
El club Atletisme terres de l'Ebre, és presentava amb a Vilanova amb una nombrosa participació, (com es pot veure a les fotos, i amb l'esperança d'acconsEguir alguna plaça per a la final.
Els resultats van ser diferents depenent de es categories, però l'esforç de tots els atletes per fer-ho el millor possible va ser molt gran, i gràcies a aquest fet, vam aconseguir que els dos equips benjamins, el masculí (Martin, Julio, Oriol i Ivan) i el Femení (Iptisam, Teresa, Anna i Nerea) es classifiquessin per a la final en 8a i 12a posició respectivament.
La resta d'equips ho van fer molt bé, alguns com les alevines, es van quedar aprop d'aconseguir la plaça, i els infantils masculins l'haguessin pogut aconseguir si no haguessin caigut en un petit error que els va descalificar.






PER TOT AIXÒ, CAL FELICITAT A TOTS ELS ATLETES QUE VAN PARTICIPAR I ANIMAR ALS QUE VAN A LA FINAL DEL DIA 28!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada