dimecres, 2 de maig del 2012

MARATÓ DE LA FAGEDA I PUJADA A PALLEROLS


 Diumenge, després d'una nit plujosa, ens trobàvem més d'un centenar de persones a la Sènia per fer una marató amb un recorregut impresionant. Així a les7:30 del matí és donava el tret de sortida, amb una bona pujada al inici que marcaria el ritme i les posicions de cada participant.
Per davant Kiko Martí imposava un fort ritme que només va poder seguir d'aprop Angel Luís Foz, d'Alcañiz que finament va arribar a poc menys de 2' del primer,

En categoria femenina Elena sortia amb la pressió de defensar la 1a posició de l'any anterior, però va aparèixer una rival inesperada, Sofia Garcia, que va fer una molt bona cursa i va acabar amb un temps de 4h47', deixant a Elena com a segona classificada a 14', tot i la bona cursa que va fer i pensant que el temps de l'edició anterior i el d'aquesta edició no va canviar gaire. Per la tercera posició van lluitar Mònica i Isa, i finalment va ser la primera, la que va pujar al tercer graó del pòdium, tot i que gran part de la cursa va anar amb 4a posició. Però s'ha de dir que va fer una gran cursa, ja que era la primera vegada que passava dels 30km i ho va fer molt bé. Ara, en 20 dies va a Zegama, a fer una prova espectacular que esperem que li surti molt bé. i que la pugui gaudir.

Per altra banda, a nivell personal, vaig anar amb Judit (que també feis la seva primera marató) i kiko. Vam sortir a un ritme molt tranquil, parlant durant molta estona per tal de no carregar en excés. Durant els primers 15km vam anar un grup d'unes 15 persones que portàvem ritmes similars, després al baixada es va trencar el grup, i nosaltres tres vam anar fent, fins que al km 22 aproximadament a Kiko li van fer una visista els calambres, d'allí fins a Pallerols vam anar aguantant, Kiko, amb dificultats anava seguint, però no podíem forçar molt ja que els calambres avisaven en algún moment. A Pallerols finalment vam perdre de vista a Kiko que va baixar al seu ritme. A la fí, arribàvem a la meta amb 5h47' i amb molt bones sensacions, sense anar al límit en cap moment. Kiko entrava 5' després una mica descontent pels calambres, però amb la satisfacció d'haver acabat tot i els problemes.
També mencionar a Leo i Paco"lo manso" que van anar una part de la cursa en nosaltres, i que van fer una bona cursa.

Per altra banda, 1h més tard és donava sortida a la marxa o pujada a Pallerols, amb 15km i 600m de desnivell positiu. Uns quants integrants del grup d'adults ho van participar, cadascú al seu ritme va arribar a la meta satisfet per l'esforç fet i el recorregut. Els temps van ser.
Xavi: 1h49
Joan:1h52
Sonia V: 1h54
Sònia P i Susana: 2h27
Vero i Cata:2h31
Ana: 2h42
Sònia B: 2h53
Inma: 3h09

Nosaltres, tant Cristina com jo crec que podem estar contents de tots el atletes que d'una manera o d'una altra entrenem i que han estat fent la marató i la Marxa de manera excel·lent.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada