dimecres, 23 de maig del 2012

DIUMENGE TRAIL RASQUERA-TORTOSA



Diumenge vinent es fa el primer trail Rasquera-Tortosa, Cursa que entra dintre del circuit de curses de muntanya de les Terres de l'Ebre i que consta de 42km que travessen la serra de Cardó-Boix, de Nord a sud, sortint de Rasquera i arribant a Tortosa, amb un desnivell possitiu de gairebé 2000m. El recorregut és força tècnic ja que el terreny és el típic d'aquesta serra, amb molta pedra i roca.
Malauradament, part d'aquesta cursa, concretament uns 10km aproximadament, transcorre per la zona que es va cremar la setmana passada, i per tant, haurem de passar per llocs on no quedarà res verd, una imatge que de ven segur serà molt impactant i trista.
Ara mateix, hi ha una mica més d'un centenar d'inscrits, esperem que en aquestes últimes hores s'incriguin més corredors/es i que puguem fer una bona pinya a la sortida, ja que després la cursa s'allargarà bastant i hi haurà força distància entre els atletes.

Paral·lelament és es fa una marxa a Tortosa (la de Rasquera s'ha anul·lat) que puja fins al coll de l'alba i torna a baixar fins Tortosa per la zona del barranc de la Llet.

Aquí el trac de la cursa i l'altimetria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada