dilluns, 4 de juny del 2012

Pujada a Caro

Aquest cap de setmana s'ha disputat la 20a edició de la cursa del llop. Uns quants valents s'han animat a fer-la tota i molts altres a fer alguna o algunes de les etapes.
Entre el que s'han animat a fer alguna etapa, dos membres del grup d'adults, Sílvia i Joan , han fet la mitja marató de la pujada a Caro. a les 10 del mati sortien del parc, per fer 2km neutralitzats fins Roquetes, on es donava la sortida.
Mentre els primers volaven cap a caro, la majoria de participants anaven buscant el ritme adequat per fer tota la pujada.
Sílvia portava un bon manso, El seu home, però la bona feina la va fer ella, i amb 2h31' va arribar a meta, quedant 5a de la general i 1a veterana. Va fer una molt bona cursa, i segons diu ella s'ho va passar molt bé.
Joan repetia en aquesta prova, i ja sabia el que li esperava. Potser per això va ser un pel conservador als primers quilòmetres, i va arribar amb 2h48', content d'haver fet una altra cursa i aquesta d'asfalt, on hi estar millor.

Així doncs, felicitar al dos participant del grup d'adults així com a la resta de participants en les altres proves i com no, als autentic herois del cap de setmana, els llops!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada