dimecres, 30 de gener del 2013

CURSA DE BENIFALLET

La segona prova del circuit de curses de muntanya és disputava a Benifallet, amb un recorregut que variava del de l'edició anterior ja que des del coll del mortero es feia una cresta fins la Creu de Santos. Aquesta variació faria que els temps fossin més baixos que en l'edició del 2012, però no vol dir això que el recorregut fos menys exigent.

Fins aquesta localitat Ebrenca es va desplaçar Elena que debutava aquesta temporada en competició, i per tant es trobava amb un primera prova per saber com estava físicament, i la veritat és que va ser molt positiva, ja que tractant-se de una prova més aviat curta -doncs el seu objectiu són les proves de ultraresistència- va aconseguir arribar 4a de la general femenina i amb molt bones sensacions al llarg de la cursa i al final d'aquesta. Aquest fet, indica que està entrenant molt bé i que per al seu primer objectiu de la temporada va agafant molt bona forma.


Per  altra banda a la cursa hi assistia un representant del grup d'adults del club Atletisme Terres de L'Ebre, Xavi Subirats, que va patir una mica, però que va acabar amb ganes de fer més curses.

Finalment, també es va disputar la marxa a la qual hi van assistir tres representants del grup d'adults (Cata, Mònica i Lara) i que van acabar amb molt bon sabor de boca.

Classificacions cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada