diumenge, 26 de desembre del 2010

Parc eòlic


El passat dissabte dia 18, després del sopar del club atletisme la nit anterior, a les 9:30, havia quedat amb Kiko, Dolors i Roger per anar a fer una sortideta corrent per la zona del coll de l’alba.


Amb poc mes de zero graus de temperatura, sortíem des de la zona de palmers per anar a cap a la Mola Porquera i després cap a la paridora de l’Alentar, per a seguir després pel GR fins al Pouet de l’Amorós, lloc on Kiko i jo ens vam despedir de Dolors i Roger, nosaltres anàvem a buscar la sendera de cova d’en Rubí i ells tornaven per la pista de l’Alentar cap al cotxe. Va ser poc menys d’una hora de rodar amb aquesta parella però ja en vaig tenir prou per veure que els dos podien ja poden començar a pensar en apuntar-se a curses de muntanya.

Als pocs segons de despedir-nos, quan ja empreníem la baixada per la carretera, Kiko i jo vam veure la bassa complement gelada, tant que fins i tot vam poder fincar-nos l damunt, i allò no va fer cap moviment, la veritat es que devia fer fred, perquè les abelles que anaven per allí, es morien gelades, al intentar veure del gel.

Després de la curiosa imatge vam continuar la ruta fins a la cova d’en Rubí, on ens vam fer algunes fotos de rigor, algunes gairebé de professional, eh Kiko!!!!! I després vam remuntar la sendera que ens va portar cap al la paridora de nou, i d’allí cap al cotxe.

Al final una mica menys de dues hores i uns 16 o 17 km. Un bon matí de muntanya, vistes sensacionals i bona amistat.

Dani.

3 comentaris:

  1. Ei! Què guapa i guapos estem,eh! Llàstima que ahir vaig fer campana i no us vaig poder fer un book! Jeje! Si algú s'anima per a fer un book aquesta tarde que m'ho digui! Una abraçada a tots!

    ResponElimina
  2. Així m'agrada cosina!! ara no tindràs excusa quan et digue de compartir una cursa eh? ja m'he quedat amb el comentari de Dani!! ens veiem a Campredo!! si me deixen clar, jeje

    ResponElimina
  3. Ai Elena, No se si podràs anar a Campredó!!!jeje
    Va, que no vull ser dolent, me penso que com que t'has portat bé te dixaràsn anar!!!jejeje
    I en Dolors a veure si acabes d'animar-la per a fer curses, només li cal una espenteta mes, que cada dia està més animada!!! No Dolors???
    Dani

    ResponElimina